Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Escaperoom Betuwe

Ganzepanweg 4A, Tricht

Escaperoom 'Enchanted Witch' van 60 minuten voor 2-6 spelers bij Escaperoom Betuwe nabij Geldermalsen

Kies optie

In een Notendop

Deze escaperoom speelt zich af in een betoverde wereld, waarin je de betoverde ziel van de goede heks moet zien te bevrijden.

Over deze deal

  • Escaperoom ‘Enchanted Witch’ voor 2-6 spelers
  • In herenboerderij Arkelshoef, vlak boven Geldermalsen
  • Je hebt 60 minuten de tijd om het spel uit te spelen

Escaperoom Enchanted Witch

The Enchanted Witch vertelt het verhaal van de goede heks Cassandra. De slechte heksen sluiten een pact om haar ziel met een vloek voor eeuwig te vangen. De enige manier om haar te redden is het vinden van de vijf smaragden van Tricht…

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht online reserveren op escaperoombetuwe.nl/reserveer-een-escaperoom. Volg de instructies op je groupon. Je kan zoveel groupons kopen als je wil. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 31/12/2021 op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Escaperoom Betuwe

Escaperoom Betuwe biedt meerdere kamers aan op herenboerderij Arkelshoef. Deze escaperoom staat garant voor geraffineerde scenario's en te ontrafelen mysteries. Als je eenmaal ontsnapt bent uit je kamer, kan je even bijkomen in een landelijke omgeving.