Categorieën
Geen nieuwe meldingen

De Houtakker 51, Bemmel

Escaperoom met 2-6 personen, keuze uit "De Kerkers" of "Het Landhuis" bij Escape Room Gelderland in Bemmel

Kies optie

In een Notendop

Treed binnen en ontsnap binnen een uur uit een horror-kamer of een thriller-kamer door puzzels op te lossen en samen te werken.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Adellijke families zijn families met dezelfde intriges, mysteries en drama’s als alle andere families, maar dan nét iets intrigerender, mysterieuzer en dramatischer verpakt. Los gegoede puzzels binnen een uur op bij Escape Room Gelderland.

Kies uit twee opties

  • € 44,99 voor escaperoom “De Kerkers” of “Het Landhuis” - maandag t/m donderdag (waarde € 99)
  • € 54,99 voor escaperoom “De Kerkers” of “Het Landhuis” - vrijdag t/m zondag (waarde € 99)

Je mag kiezen uit horror-escaperoom De Kerkers of thriller-kamer Het Landhuis. Door puzzels op te lossen en goed samen te werken lukt het om jezelf te bevrijden uit de spannende kamers. Je speelt met 2-6 personen en hebt een uur de tijd.

De Kerkers

Horror-kamer De Kerkers draait om het verhaal van “De Tweelinck Singendonck”. De tweeling is volgens de officiële lezing gestorven aan uitputting en honger in het landhuis van hun gestoorde hoogbegaafde moeder. Manus, de tuinman, heeft echter een geheim en voert duistere rituelen uit in geheime kelders en gangen in het landhuis. Je team wordt opgedeeld en je hebt elkaar nodig om de sleutel en uiteindelijk de uitgang van de kamer te vinden maar of dat lukt binnen een uur…

Het Landhuis

Het Landhuis is een thriller-kamer, je zit opgesloten in de kelder van je geboortehuis tot je moeder ineens verdwenen is. Puzzels, raadsels, sleutels en verschillende kamers volgen terwijl de minuten verstrijken. Als het je lukt om alles op te lossen sta je binnen een uur weer buiten, zo niet, dan is het maar de vraag hoe het afloopt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via escaperoomgld.nl/boeken, o.v.v. je groupon-code.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Room Gelderland

Op 17 autominuten van zowel Arnhem als Nijmegen vind je Escape Room Gelderland in Bemmel. In een loods is hier de kelder van het landhuis van Anna Maria Singeldonck, die in 1928 overleed, nagebouwd. De escaperooms draaien om het vermoeden dat er in de kelder een tweeling heeft gewoond tot hun moeder overleed. De bedoeling is om, anders dan de kinderen, te ontsnappen uit de spannende kamers. Afhankelijk van de kamer kan je met max. 9 personen tegelijk spelen. Daarnaast is het mogelijk om met een grote groep te komen, de mensen die dan niet spelen kunnen zich vermaken met overige faciliteiten zoals tafelvoetbal en verschillende puzzels om in de stemming te komen. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid.