Geen nieuwe meldingen

Escaperoom The Fear

Makkersstraat 11, Schiedam

Escaperoom naar keuze met 2-6 personen bij Escaperoom The Fear Schiedam

Beperkte tijd beschikbaar!
40+ bekeken vandaag
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat samen je hersens kraken om een kamer vol raadsels en mysteries op te lossen en er binnen een uur uit te ontsnappen.

Wat je krijgt

Net als een klaslokaal herken je een goede escaperoom aan het geluid van krakende hersenen, de wil om te ontsnappen en de zucht van verlichting die wordt geslaakt als je vroegtijdig de kamer kan verlaten. Laat je klasse zien bij escaperoom “The Fear”.

De deal

  • € 59,99 voor een escaperoom naar keuze voor 2-6 personen

Vanaf het moment dat de deur van de escaperoom achter je dicht gaat heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit de kamer. Door puzzels en mysteries op te lossen en slim samen te werken lukt het je misschien, al is dit natuurlijk nooit een echte zekerheid… Je kiest tussen de griezelige en spannend kamers “The Doll House” en “De vloek van Dracula”.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0629 745 622 of 0621 237 129, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon met QR-code mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escaperoom The Fear

Escaperoom The Fear is de eerste escaperoom in Schiedam. In de kamer ga je op zoek naar een magisch collier dat Mileva Dumitru zal genezen en beschermen tegen Graaf Vladimir Dracula. Hij heeft Mileva met zijn onophoudelijke dorst naar bloed gebeten en alleen het collier kan haar nog redden. Je hebt 60 minuten de tijd om alle raadsels en mysteries op te lossen en Mileva - en jezelf - te redden. In de buurt van de escaperoom kan je gratis parkeren en ook met het openbaar vervoer is de kamer goed te bereiken.

Escaperoom The Fear

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel