Geen nieuwe meldingen

Voorheuvel 64, Zeist

Duik introductieles van 3,5 uur voor 1 of 2 personen bij ESKO Diveworld

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Maak kennis met het duiken in een rustige en veilige omgeving en ontvang korting op een duikcursus en snorkelmateriaal.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
SilviaHELPFUL REVIEWER
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 16, 2019
Afgelopen donderdag hebben mijn man en ik een try scuba les gedaan. Goede ontvangst, stukje theorie, daarna naar het zwembad voor het onder water deel. Fijne zeer ervaren instructeur met oog voor de persoon (ik vond het best spannend). Als je van plan bent ooit te leren duiken begin dan beslist hier bij Esko!!

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een duik introductieles van 3,5 uur voor 1 persoon (waarde € 60)
  • € 59,99 voor een duik introductieles van 3,5 uur voor 2 personen (waarde € 120)

Duiken in Mexico of de onderwaterwereld bekijken in de omgeving van Bali, is uiteraard ge-wel-dig. Maar voordat je dat gaat doen, is het wel handig om te weten waar je op moet letten. En daarvoor is een duik introductieles. Het zwembad waar je de les krijgt, is 3,5 meter diep en er is altijd 1 instructeur per 2 cursisten tijdens de les aanwezig. Er is dus veel persoonlijke aandacht. Bij ESKO Diveworld hebben ze een hoge SSI certificering en hebben ze een breed scala aan duikcursussen. Heb je de smaak te pakken na de introductieles en wil je een duikcursus volgen? Bij ESKO Diveworld krijg je € 29,99 korting en 10% korting op snorkelmateriaal.

ESKO Diveworld

Bij ESKO Diveworld hebben ze een grote winkel met een groot assortiment aan duik-, kite- en funsports artikelen. Hier worden veel verschillende merken verkocht zoals Atomic Aquatics, Beuchat, Camaro, Mares en Scubapro. Wanneer je geïnteresseerd bent in duiken, kan je hier een scala aan duikcursussen en -opleidingen volgen. Deze lessen worden gegeven volgens het lessysteem van Scuba Schools International (SSI), een wereldwijd erkende duikopleidingenorganisatie.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag om 19.45 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren verplicht via e-mail op info@eskodiveworld.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd van cursisten is 12 jaar. Er kan alleen gedoken worden door mensen die medisch geschikt zijn, voor mensen met astma en andere luchtwegproblemen is deze duik introductieles minder geschikt. Informeer bij je ESKO Diveworld wat de mogelijkheden zijn. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

ESKO Diveworld

Sport of buitenactiviteit, Watersport, Duiken