Geen nieuwe meldingen

Oudezijds Armsteeg 24, Amsterdam

Escaperoom "De Goudmijn" voor 2-7 personen bij Eventsbakery in hartje Amsterdam

Promotie Eindigt5 dagen 23:56:10
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Om de hoek bij Amsterdam-Centraal ga je met maximaal 6 andere puzzelaars afdalen in een instortende mijnschacht vol met goud.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als het leven is goud zwaar en waardevol en is het een mooie beloning als je een escaperoom met succes hebt afgerond. Blink uit bij Eventsbakery.

De deal

  • € 69,99 voor escaperoom “De Goudmijn” voor 2-7 personen - Amsterdam (waarde € 129)

Samen met je (nu nog) beste vrienden, familieleden of collega’s daal je af in een oude mijnschacht die op instorten staat. Het enige dat jullie bij je dragen is een zaklamp en een portie lef. Iets dat jullie zeker nodig hebben om het goud in de mijn te vinden voordat de boel in elkaar klapt.

Onder het motto “Verveel je niet!” organiseert Eventsbakery actieve games en workshops door heel Nederland. Bekijk dus ook even de andere deals.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 72 uur van tevoren online via https://eventsbakery.nl/escape-room. Vul bij stap 5 in het veld 'Opmerkingen' je groupon-code in.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimumleeftijd 16 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.

Eventsbakery

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel