Geen nieuwe meldingen

Nieuwstraat 163, Apeldoorn

Escaperoom "De Paleiskamer" voor 2-7 personen bij hartje Eventsbakery in hartje Apeldoorn

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

In deze paleiskamer hangt een en al mysterie: foto’s en schilderijen hangen scheef, meubels zijn verplaatst en plots valt de deur dicht…

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als wie wil eindigen met een brood moet iemand die een escaperoom uit wil spelen ook een massa kneden en een tijdje garen wil hij er iets van bakken. Rijs and shine voor een escaperoom bij Eventsbakery.

De deal

  • € 69,99 voor escaperoom “De Paleiskamer” voor 2-7 personen - Apeldoorn (waarde € 129)

Je betreed een prachtige paleiskamer. Ooit was deze kamer prachtig in ieder geval want er klopt iets niet. De schilderijen en foto’s hangen scheef en het meubilair is verplaatst. Er hangt een sfeer van mysterie. Je krijgt een benauwd gevoel dat nog eens een extra sprongetje maakt door het geluid van de deur die achter je in het slot valt…

Onder het motto “Verveel je niet!” organiseert Eventsbakery actieve games en workshops door heel Nederland. Bekijk dus ook even de andere deals.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 72 uur van tevoren online via https://eventsbakery.nl/escape-room. Vul je groupon-code bij stap 5 in in het veld 'Opmerkingen'.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimumleeftijd 16 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Eventsbakery

Bij Eventsbakery kunnen ondernemende mensen door het hele land hun hart ophalen met o.a. paintball, quad-tracks en een ritje in een heuse Ferrari. Met een breed assortiment aan sport- en spelactiviteiten zit er voor elke groep wel een leuk uitje in. Of je nu iets wil doen met collega's, klasgenoten, familie, vrienden of een (vrijgezellen)feest, Eventsbakery denkt graag mee over arrangementen op maat. Je vindt ze door heel Nederland.

Eventsbakery

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel