Excluvin

Legolaan 12, Grootegast

2 uur durende wijnproeverij van Excluvin bij jou thuis voor 4-8 pers.

Kies optie

In een Notendop

Proef gedurende twee uur 12 verschillende wijnen en likeuren inclusief een fles wijn cadeau voor de gastheer/gastvrouw.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Wijn ontstaat door het fermenteren van druiven, wodka ontstaat door het bekritiseren van granen totdat ze kapotgaan. Wees lief en ga voor wijn bij Excluvin.

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor een wijnproeverij op locatie voor 4 personen (waarde € 60)
  • € 19,99 voor een wijnproeverij op locatie voor 6 personen (waarde € 90)
  • € 24,99 voor een wijnproeverij op locatie voor 8 personen (waarde € 120)

Tijdens deze geheel verzorgde wijnproeverij hoef je je niet druk te maken of je wijnglazen wel glanzend genoeg zijn. Deze nemen de experts namelijk voor je mee. De wijnproeverij duurt circa 2 uur en in die tijd krijg je 12 verschillende wijnen en likeuren te proeven. Door middel van een proefformulier kan je actief meedoen aan de proeverij. Aan het eind weet je precies hoe je een wijn kan proeven en beoordelen. Het is dus niet alleen gezellig, maar ook leerzaam. Mocht er een wijn tussen zitten die smaakt naar meer, dan kan je deze meteen aanschaffen. De gastheer of gastvrouw krijgt een fles wijn cadeau.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per proeverij te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via http://gr.pn/excluvin, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: lever je afgedrukte groupon in. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimumleeftijd deelnemers: 18 jaar. Geldig door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden, Twente, Zuid-Limburg (ten hoogte van Roermond) en Zeeland). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Excluvin

Excluvin is een jong bedrijf dat bestaat uit een team van ervaren wijnadviseurs. Ze zijn gespecialiseerd in het geven van een vakkundige wijnproeverij in een vertrouwde omgeving. Aan de hand van een persoonlijke wijnproeverij leiden ze je door de mooiste wijngebieden van hoofdzakelijk Frankrijk en Duitsland, klassieke landen waar traditie en moderne techniek samenkomen.