Tickets voor de overdekte kermis "Kerstplaza" in Martiniplaza Groningen

MartiniPlaza

Tot 39% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Een hele dag plezier met 10.000 m² kermisattracties voor jong en oud, interactieve voorstellingen, diverse shows en ‘n gezellige kerstmarkt.

Wat je krijgt


Door gure winterstormen zijn de “s” en de “t” in de loop der jaren weggewaaid, en dat maakt van Kerst soms écht een Kermis. Beleef hoe toen en nu herenigd zijn tijdens Kerstkermis “Kerstplaza Groningen” in Martiniplaza.

De deal

  • € 8,50 voor een entreeticket voor Kerstplaza Groningen (waarde € 14)

10.000 vierkante meter, dat zijn twee voetbalvelden naast elkaar, vol met attracties, kerststallen, eetkraampjes, shows en voorstellingen. Met dit entreeticket krijg je bovendien eenmalig toegang tot alle attracties en shows. Kan je er geen genoeg van krijgen? Een herhalingskaart voor de attracties en shows is al voor € 3 ter plaatse aan te schaffen, voor nog langer durend plezier.

Voorwaarden


Geldigheid: van 27 december 2017 t/m 7 januari 2018 (m.u.v. 31 december).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig. Je kan eenmalig de afgedrukte groupon bij de kassa inwisselen voor een toegangsbewijs.
Annuleren: niet mogelijk.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee, dit is je toegangsbewijs. Niet geldig i.c.m. andere acties. Kinderen t/m 2 jaar hebben vrij toegang. Je toegangskaart geeft je recht op één bezoek aan alle attracties en shows. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kerstplaza Groningen


Deze overdekte kermis heeft ook dit jaar weer z'n weg naar Martiniplaza in Groningen weten te vinden. Van 27 t/m 30 december 2018 en van 1 t/m 6 januari 2019 is het the place to be voor wervelende shows, 10.000 m² aan kermisattracties voor jong en oud én een ware kerstmarkt.

In de grote overdekte hallen van Martiniplaza schitteren vele bekende kermisattracties in vol ornaat. Zo draai, bots en schrik je in draaimolens, botsauto's en de spectaculaire Break Dance. De echte ouwe-gouwe attracties zijn - zoals je zal merken - nog altijd een grote hit. Oefen je werp-arm tijdens het ballengooien en je schiettalent bij een schiettent, en win de mooiste knuffelbeer bij de grijpkraantjes. Ook is er een gezellige overdekte markt waar je van alles kan shoppen. Op het theater-balkon zijn elke dag optredens van diverse artiesten. Kortom, Kerstplaza Groningen staat garant voor een hele dag plezier. Kinderen tot en met 2 jaar hebben vrij toegang.

Fair and Fun Events

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.