Familiepark Mondo Verde

Entree tot Familiepark Mondo Verde incl. onbeperkt eten en drinken in Landgraaf, nabij Heerlen

Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Beleef een wereldse dag in de schitterende tuinen van Familiepark Mondo Verde, wat ‘groene wereld’ betekent. Mondo Verde is een dierentuin, natuurpark en pretpark in één, zomaar verstopt in Landgraaf, nabij Heerlen. Er is natuurschoon te bewonderen van uiteenlopende werelddelen. Zo loop je door Japanse tuinen, tussen de Italiaanse olijvenbomen, door de tropen en de woestijn zo door naar de jungle. Daarbij zijn er zo’n 130 verschillende diersoorten te zien, van Afrikaanse leeuwen en ringstaartmaki’s tot tropische vogels, Siberische vissen en woestijndieren als kamelen en Anglo-Nubische geiten. Zin in wat actie tussendoor? Ga dan in de achtbaan. Of in de botsauto’s. Of vermaak je met een van de andere attracties of speeltoestellen.

De deal

 • € 16,50 voor entree incl. onbeperkt eten en drinken voor 1 persoon

Je kijkt je ogen uit bij de bijzondere tuinen en dieren van over de hele wereld, en van al die indrukken krijg je vanzelf trek. Ook daar is rekening mee gehouden, want tijdens je gehele dag in het familiepark mag je onbeperkt eten en drinken. Bereik de top van de klimvulkaan, bewonder de felgekleurde kop van de vale gier, begeef je tussen de rotsen en cactussen van de Australische fauna en pak tussendoor je rust met wat te eten en drinken.

Inbegrepen onbeperkt eten en drinken:

 • Koffie
 • Thee
 • Ranja
 • Broodjes
 • Soep
 • Friet
 • Snacks
 • Pasta met keuze uit 2 verschillende sauzen
 • Fruit
 • Slush-ijs

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 14 juni 2018. Niet geldig tijdens Pinkpop (15, 16 en 17 juni 2018).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, je groupon is je entreebewijs.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onder onbeperkt eten en drinken valt: koffie, thee, ranja, broodjes, soep, friet, snacks, pasta met keuze uit twee verschillende sauzen, fruit en slush-ijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Familiepark Mondo Verde


Beleef een wereldse dag in de schitterende tuinen van Familiepark Mondo Verde, wat ‘groene wereld’ betekent. Mondo Verde is een dierentuin, natuurpark en pretpark in één, zomaar verstopt in Landgraaf, nabij Heerlen. Er is natuurschoon te bewonderen van uiteenlopende werelddelen. Zo loop je door Japanse tuinen, tussen de Italiaanse olijvenbomen, door de tropen en de woestijn zo door naar de jungle. Daarbij zijn er zo'n 130 verschillende diersoorten te zien, van Afrikaanse leeuwen en ringstaartmaki's tot tropische vogels, Siberische vissen en woestijndieren als kamelen en Anglo-Nubische geiten. Zin in wat actie tussendoor? Ga dan even lekker in de achtbaan. Of in de botsauto’s. Of vermaak je met een van de andere attracties of speeltoestellen.

Familiepark Mondo Verde

Kinderactiviteiten, Pretpark
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.