Geen nieuwe meldingen

Mallemolen 8-10a, Den Haag

Hoofdgerecht naar keuze voor 2-6 personen bij Feedback Food and Wine in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Ontvlucht even de drukte van het Haagse centrum en schuif met vrienden of familie aan voor een hoofdgerecht naar keuze.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Er zijn een aantal dingen waar Nederlanders standaard mee worden geboren: de voorliefde voor de kleur oranje, de motoriek om een snack uit de muur te trekken en het vermogen om je mening niet onder stoelen of banken te steken. Laat jouw mening spreken en kies vrij tussen alle hoofdgerechten van de kaart bij Feedback Food and Wine.

Kies uit 3 opties

  • € 19,50 voor hoofdgerecht naar keuze voor 2 personen (waarde € 39)
  • € 37,50 voor hoofdgerecht naar keuze voor 4 personen (waarde € 78)
  • € 54,50 voor hoofdgerecht naar keuze voor 6 personen (waarde € 117)

De avond begint met het uitzoeken van een plekje in dit trendy en hippe restaurant of, als de zon zich laat zien, op het terras aan de Mallemolen. Op het menu staan vier hoofdgerechten, dus keuzestress is hier amper aan de orde. Als je er nog steeds niet uitkomt, biedt steen-papier-schaar wellicht uitkomst. De hoofdgerechten zijn klassieke combinaties met een moderne twist, zoals bijv. een caesar salade met garnalen in plaats van kip; en gebakken zeebaars met hazelnoot. Vegetariërs kunnen zich storten op een quinoa salade met blauwe kaas en liefhebbers van de gerookte barbecuesmaak zetten hun tanden in een staartstuk met truffeljus van The Big Green Egg.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Feedback Food & Wine

Feedback Food & Wine is een sfeervol restaurant in Mallemolen in Den Haag. Dit kleine zijstraatje van de Javastraat is geliefd bij buurtbewoners omdat het autovrij is en vol zit met gezellige cafés, restaurants en terrasjes. FF & W is trots op hun spannende mix van een creatieve, internationale keuken en hedendaags design. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in wijnen en schenken ze met passie bij elk gerecht een bijpassende wijn.