sluit
TTD Launch

Feel and Care Beautysalon

Liesveld 8, Vlaardingen

VIP Tandenbleek-behandeling van 90 minuten bij Feel & Care Beautysalon in Vlaardingen

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode SITESALE. Eindigt 28-5.
Code toepassen

In een Notendop

Een glimlach is het mooiste wat je kan dragen dus laat jouw witte pareltjes behandelen in 3 sessies van 15 minuten om ze te laten stralen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • VIP Tandenbleek-behandeling
  • Tijdsduur: 1 uur en 30 minuten
  • Verdeeld over korte sessies van 3 x 30 minuten
  • Je tanden worden behandeld met peroxide-vrije gel
  • Waar vervolgens een speciale lamp op komt te staan

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als cadeau. Verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch reserveren op 010 503 6559, o.v.v. Groupon. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Houd er rekening mee dat je 24 uur na de behandeling geen kleurstoffen mag consumeren. Niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.

Over Feel and Care Beautysalon

In hartje Vlaardingen kan je bij Feel & Care terecht voor broodnodige beauty-behandelingen. Net als jij vinden ze het bij deze Beautysalon namelijk belangrijk dat jij goed voor de dag komt en de Feel & Care-schoonheidsspecialisten helpen je daar dan ook graag bij. Je kan er onder meer je tanden laten stralen met een bleeksessie en je wimpers en wenkbrauwen on fleek laten maken met brow tinting en one-by-one wimperextensions. Maar ook voor verzorgende gezichtsbehandelingen, laserontharen en nagelstyling neem je plaats in de beauty-stoelen van Feel & Care.