sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt morgen.

Kuiperstraat 29, Vlaardingen

Manicure met gellak bij Feel and Care Beautysalon in Vlaardingen

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je handen tot in de vingertoppen verzorgen met nagels vijlen, eelt verwijderen, een handbadje, gellak naar keuze en een massage.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
A
Astrid
11 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
december 13, 2020
beetje chaotisch

Over deze deal

 • 1, 2 of 3 keer een manicure met gellak
 • Laat je handen verzorgen door een beauty-pro
 • In een behandeling van 1 uur en 15 min

 • De manicure bestaat uit:
  • Nagels vijlen
  • Eelt verwijderen
  • Gellak naar keuze
  • Handmassage

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 6 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Geldig op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren telefonisch op +31 105 036 559., o.v.v. Groupon. Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals .

Over Feel & Care Beautysalon

In hartje Vlaardingen kan je bij Feel & Care terecht voor broodnodige beauty-behandelingen. Net als jij vinden ze het bij deze Beautysalon namelijk belangrijk dat jij goed voor de dag komt en de Feel & Care-schoonheidsspecialisten helpen je daar dan ook graag bij. Je kan er onder meer je tanden laten stralen met een bleeksessie en je wimpers en wenkbrauwen on fleek laten maken met brow tinting en one-by-one wimperextensions. Maar ook voor verzorgende gezichtsbehandelingen, laserontharen en nagelstyling neem je plaats in de beauty-stoelen van Feel & Care.