sluit
V-Day

BodyRestyle

De Schoren 7, Liempde

Fillers voor 1 of 2 zones naar keuze bij BodyRestyle in Liempde

Kies optie

In een Notendop

Geef je lippen meer volume en vorm of kies ervoor om fijne lijntjes en rimpels in je gezicht zichtbaar te vervagen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
N
Nienke
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 7, 2021
Vriendelijk personeel met een fijne ontvangst en uitleg over de behandeling. Tijdens de behandeling kwam ze regelmatig checken of de lamp nog goed voor mijn gebit stond voor het beste resultaat. Ik ben echt tevreden, en kom zeker nog een keer terug :)
I
Ilse
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 19, 2021
Echt fantastisch! Goede uitleg en ik ben benieuwd hoe het resultaat zal zijn! Maar kan het iedereen aanbevelen! Van 60 jaar naar jongere lippen. Ik kom er net vandaan en kan niet wachten tot de zwelling weg is! Maar bedankt voor je begeleiding met hopelijk goed resultaat. Tot de volgende keer!

Over deze dealKijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.

 • Fillers in zone(s) naar keuze

 • Keuze uit:

  • 1 ml fillers voor 1 zone
  • 2 ml fillers voor 2 zones
 • Keuze uit de volgende zones:

  • Lipvolume
  • Mondhoeken
  • Rokerslijnen (rimpels boven de lip)
  • Neus-lippenplooi (lijntje tussen neus en lippen)
 • Met een minuscuul naaldje wordt in een paar seconden de werkzame lichaamseigen stof hyaluronzuur in de diepste huidlaag aangebracht

 • Deze methode wordt gebruikt om fijne lijntjes te laten vervagen, rimpels te kunnen verminderen en de huid opnieuw volume, vorm en contour te geven

 • Een behandeling duurt zo'n 60 minuten en wordt voorafgegaan door een intakegesprek

 • Minimum leeftijd: 18 jaar

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Niet geldig op feestdagen. Verplicht telefonisch reserveren op 0614 476 411. Consult vereist, als blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, krijg je je geld terug. Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over BodyRestyle

Bij de laagdrempelige salon BodyRestyle in Liempde kan je terecht voor het verfraaien en verzorgen van verschillende delen van je lichaam. Wimperextensions, tandenbleken en tandkristallen, IPL-ontharen en vet bevriezen - zomaar een greep uit het aanbod van de beauty treatments. De professionele medewerkers doen hun uiterste best om je op je gemak te stellen met extra uitleg en een gezellig praatje, zodat jij ontspannen de behandeling ingaat en vervolgens tevreden de salon weer uitloopt.