FIT, PUUR & MOOI Afslank- & Welzijnsstudio

Massagematras met infrarood warmte: Andullatietherapie bij FIT, PUUR & MOOI in Brielle

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop


Liggen is gezond - met behulp van een speciaal massagematras wordt ernaar gestreefd o.a. je bloedsomloop en stofwisseling te stimuleren.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor 1 Andullatietherapie-massage van ca. 30 minuten (waarde € 30)
  • € 44,99 voor 3 Andullatietherapie-massages van ca. 30 minuten (waarde € 90)
  • € 74,99 voor 5 Andullatietherapie-massages van ca. 30 minuten (waarde € 150)

Andullatie is een therapievorm speciaal ontwikkeld om stress te verlagen, chronische pijn te verminderen en zelfs te helpen met afvallen. Gelegen op een ontspannend massagematras met infrarood warmte-elementen wordt je lichaam een half uur lang gemasseerd en gestimuleerd door middel van subtiele trillingen. Dit helpt je bloedsomloop te verbeteren en je stofwisseling te activeren om overgewicht, pijn en slapeloosheid tegen te gaan.

Voorwaarden


Geldigheid: plan je eerste sessie binnen 4 maanden na aankoop op maandag, dinsdag en donderdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Overige sessies plan je in binnen maximaal een jaar na aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 1 uur van tevoren telefonisch op 0181 473 605 , o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over FIT, PUUR & MOOI Afslank- & Welzijnsstudio


In wat ooit Den Briel heette, verloor de Hertog van Alva zijn bril - maar tegenwoordig verlies je er vooral vet. Bij FIT, PUUR & MOOI wordt alles op alles gezet om jou zo vitaal mogelijk te laten voelen. De voedingsspecialiste van deze afslank- en welzijnsstudio maakt voor jou een plan op maat om af te vallen en op te vallen. Kom langs voor andullatietherapie, voedingsadvies en voedingssupplementen van 'Alva' tot Omega-3 en zie de wereld weer door een roze 'Briel'.

FIT, PUUR & MOOI Afslank- & Welzijnsstudio

Massage, Lichaamsmassage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.