Geen nieuwe meldingen

Fotoworkshops Rotterdam

6 uur durende fotoworkshop "Leer je camera kennen in 1 dag" bij Fotoworkshops Rotterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
50+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Leer in 1 dag meer uit je camera halen en maak kennis met begrippen als sluitertijd, diafragma, scherptediepte, ISO-waarde en witbalans.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2018!


Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor een fotoworkshop “Leer je camera kennen in 1 dag” van 6 uur voor 1 persoon (waarde € 87)
  • € 74,99 voor een fotoworkshop “Leer je camera kennen in 1 dag” van 6 uur voor 2 personen (waarde € 174)

Tijdens de workshop leer je in de ochtend meer over de knopjes en menu’s van je camera en hoe je de camera moet instellen om sneller de plaatjes te schieten die jij wil schieten. In de middag komt de praktijk aan bod en ga je buiten foto’s maken om te oefenen met de kennis die je in de ochtend hebt opgedaan.

Let op: neem je eigen camera mee of huur er 1 ter plekke. Elke spiegelreflexcamera of systeemcamera is geschikt. Als er maar een mogelijkheid op de camera zit om hem van de automaat af te halen, zodat je hem op de M-stand kan instellen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop, zie beschikbare data op fotoworkshops-rotterdam.nl/groupon/
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren online via fotoworkshops-rotterdam.nl/groupon/ met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Benodigdheden: elke spiegelreflexcamera of systeemcamera is geschikt, als er maar een mogelijkheid op de camera zit om hem van de automaat af te halen, zodat je hem op de M-stand kan instellen. Voor € 25 kan je een spiegelreflexcamera huren voor de workshop, ter plaatse te voldoen. Er zijn minimaal 5 personen per fotoworkshop nodig, mochten er niet voldoende aanmeldingen zijn dan ontvang je een mail hierover en kan je een nieuwe datum kiezen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fotoworkshops Rotterdam

Met Fotoworkshops Rotterdam kan je verschillende fotowandelingen maken, maar je kan ook een basiscursus Digitale Fotografie bij ze volgen waarbij je in één dag leert om meer uit je camera te halen. Een iets uitgebreidere basiscursus is die van drie avonden en een middag. Maar ook als je al heel wat ervaring hebt met je camera kan Fotoworks' professionele fotograaf Dick Frederiks je nog wat leren in de vervolgcursus die gevuld is met praktijkoefeningen. Ook mogelijk voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of verenigingsuitje.

Fotoworkshops Rotterdam

Les, Vaardigheid of hobby, Fotografie, Plezier of vrije tijd, Fotografieles
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.