30 minuten buggy-rijden bij Funpark Meppen in Duitsland, net over de grens bij Emmen

Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


In deze open tweezitters - speciaal gemaakt voor het rijden op een ruwe ondergrond - kan je alleen of met z’n 2-en bosrijk terrein bestormen

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


De deal

  • € 34,99 voor 30 minuten buggy-rijden voor 1 of 2 personen

In deze open tweezitters - speciaal gemaakt voor het rijden op een ruwe ondergrond - kan je alleen of met z’n tweeën het bosrijke terrein bestormen. Voel de adrenaline door je lijf gieren wanneer jullie door de modder en het zand razen. Je hebt 30 minuten de tijd om het terrein te verkennen met deze bijzondere wagen. En wil je liever solo op pad met de buggy, dan kan dat ook.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2018 op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://funpark-meppen.nl/online-reservieren/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 1 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen mogelijk met een geldig rijbewijs B. Als deelnemer onderteken je een aansprakelijkheidsverklaring. Geldig voor 1 buggy: je mag met 1 of 2 personen in de buggy op pad. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Funpark Meppen


Onder het motto "Spaß, Geschwindigkeit und Aktion“, ofwel "plezier, snelheid en actie" biedt het Duitse Funpark Meppen - vlak over de grens bij Emmen - een aardig lijstje (groeps)activiteiten aan. In de schaduw van de oude koeltoren vind je een grote playground voor adrenalinejunkies van alle leeftijden. Op het uitdagende offroad-circuit race je elkaar voorbij met een Jeep, quad, buggy of Hummer. Het besturen van een originele legertank behoort tot de mogelijkheden. En een rondje scheuren over de kartbaan óf meerdere rondjes driften in een luxe Ferrari, Porsche of Lamborghini kan hier ook. Voor paintbal-fans staat er een groot obstakelveld klaar. En voor een frisse versnapering tussendoor of een victory drink of strijdersmaal achteraf schuif je aan in de pub. Kom je met collega's, familie, je vriendengroep of een ander (groot) gezelschap, dan zijn er diverse arrangementen samen te stellen.

Funpark Meppen

Plezier of vrije tijd, Sightseeing of tour
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.