Geen nieuwe meldingen
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

Kies uit 67 Fletcher hotels: overnachten voor 2 personen met naar keuze ontbijt en 3-gangendiner

Kies uit 67 hotels in NL

Wat je krijgt

Alle opties zijn inclusief: verblijf voor 2 personen in een Standard Room

  • € 35 voor 1 nacht (56% korting)*
  • € 59,99 voor 1 nacht - ontbijt (37% korting)*
  • € 94 voor 1 nacht - ontbijt - 1x driegangen keuzediner (39% korting)*

*Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 2 tot € 5 p.p.p.n. afhankelijk van het hotel

Toeslagen: voor een overnachting in het weekend € 10 p.p.p.n. Voor een overnachting in een 4-sterrenhotel € 5 p.p.p.n.

Je kan kiezen uit 67 Fletcher hotels. Ieder hotel heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en overal heb je gratis WiFi.

Klik hier voor de locaties van de hotels.

Voor een overnachting in het weekend geldt een supplement van € 10 p.p.p.n. en voor een verblijf in een viersterrenhotel geldt een supplement van € 5 p.p.p.n. Wanneer je kiest voor een 3-gangendiner dan kan je hiervan genieten in het hotel-restaurant.

De hotels

De hotels liggen door het hele land. Wil je een nachtje eten of logeren aan de kust, dichtbij het strand en prachtige duinen? Dan heb je keuze te over. Bergen in Noord-Holland, Wassenaar, Noordwijk aan Zee, Texel of Ameland of een ander lekker plekje aan het strand, want langs heel de kustlijn zitten maar liefst meer dan twintig hotels. Maar je kan ook naar de Veluwe of misschien Zuid-Limburg. Is ook heerlijk.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een verblijf in de periode van 28 oktober 2015 t/m 31 maart 2016. Check-in vanaf 15:00 uur, check-out tot 11:00 uur. De deal is op basis van 2 personen.

Boeken: maximaal 4 weken voor aankomst verplicht online op www.hotelgeschenk.nl o.v.v. Groupon. Wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk. Maximaal 3 groupons per verblijf te gebruiken.

Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 2 tot € 5 p.p.p.n., hoogte verschilt per hotel.

Beperkingen: voor een verblijf op in het weekend geldt een toeslag van € 10 p.p.p.n. Voor een verblijf ini een 4*-hotel geldt een toeslag van € 5 p.p.p.n.

Meer info: huisdieren zijn welkom voor € 10 tot € 25 per dag. Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Op basis van eigen vervoer; boek je vervoer pas zodra je verblijf is bevestigd. Deze groupon wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV. Op deze deal zijn Annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Over Fletcher Hotels

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.