sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

Aanbevelingsbadge

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1 microdermabrasie-treatment (waarde € 79,95)
  • € 79,99 voor 3 microdermabrasie-treatments (waarde € 213,60)
  • € 119,99 voor 5 microdermabrasie-treatments (waarde € 356)

Microdermabrasie is een dieptepeeling, waarbij met behulp van fijne microkristallen de bovenste fijne huidlaag wordt verwijderd. Hierdoor komt er een nieuwe huid tevoorschijn die voedingsstoffen goed kan opnemen. De huid wordt gestimuleerd om zich te vernieuwen en te verjongen. Het doel is een jongere, frissere en stralendere huid. De behandeling wordt vaak ingezet bij mensen met acne, grove poriën, huidveroudering en pigmentvlekken.

De behandeling duurt 35 minuten en begint met een huidanalyse, gevolgd door een intensieve reiniging met Babor-producten (afgestemd op je huid) en daarna start de microdermabrasie-behandeling. Na de behandeling krijg je een serum dat is afgestemd op je huidtype om je huid intensief te voeden. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging van Babor. Je kan de behandeling eenmalig nemen, of kiezen voor een kuur van 3 of 5 behandelingen.

Wellness & Hotel Thermen Bussloo

Tussen Apeldoorn en de IJssel aan het meertje Bussloo ligt het grote en uitgebreide wellnessresort Thermen Bussloo. Het heeft een tiental verschillende type sauna’s en er zijn even zoveel baden. Voor een hapje, drankje of culinair hoogstandje kan je terecht bij één van de drie restaurants. Ook kan je er diverse arrangementen en schoonheidsbehandelingen boeken. Na een dag relaxen kan je overnachten in een luxe hotelkamer met uitzicht op de omringende bossen en het meertje. Thermen Bussloo won in 2012 en 2013 de Nationale Wellness Verkiezing en is door de bezoekers van Zoover uitgeroepen tot beste wellnessresort van 2013.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2015 op alle dagen van de week (m.u.v. 24 t/m 26, 31 december 2014 en 1 januari 2015).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 1 week van tevoren verplicht online op thermenbussloo.nl/microdermabrasie, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: is niet mogelijk.
Meer info: de eerste behandeling moet online gereserveerd worden, de overige afspraken kunnen direct bij Wellness & Hotel Thermen Bussloo gemaakt worden. Een reservering is pas definitief als de beauty-afdeling contact met je heeft opgenomen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Bussloo

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.