Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen
Kies optie
Groupon Hotels & Reizen FAQ

✈ 3- tot 7-daagse verrassingsreis naar 1 of 2 Europese steden inclusief verblijf én vlucht vanaf € 99 p.p.

✈ Surprise Citytrip

Wat je krijgt

Reis en verblijf is op basis van 2 personen. Als je alleen reist, lees dan de voorwaarden voor de mogelijkheden. In alle gevallen is de deal inclusief: retourvlucht, verblijf in een hotel met drie sterren en alle luchthavenbelastingen.

  • € 99 p.p. voor een surprise citytrip naar 1 stad van 3 dagen, 2 nachten
  • € 195 p.p. voor een surprise citytrip naar 2 steden van 5 dagen, 4 nachten waarvan 2 nachten per stad
  • € 275 p.p. voor een surprise citytrip naar 2 steden van 7 dagen, 6 nachten waarvan 3 nachten per stad

Bijkomende kosten: toeristenbelasting tot € 4 p.p.p.n., afhankelijk van je bestemming.

Naar keuze bij te boeken via Verrassingstickets.nl: 

  • Vertrek op donderdag, vrijdag of zaterdag voor € 30 p.p.

Uitsluitend voor de 3-daagse reis:

  • Extra nacht voor € 30 p.p.p.n.
  • Ontbijt voor € 10 p.p.p.n.
  • Extra bagage (per retour) voor € 70 per koffer

Het principe is even simpel als verrassend. Je kiest wanneer je wil vertrekken en van welke luchthavens je wil vliegen. Eén van de luchthavens uit je gekozen groep wordt het. Voor vertrek heb je de keuze uit:

  • Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Weeze (DE) 
  • Eindhoven, Brussel, Charleroi en Maastricht 
  • Amsterdam, Groningen en Bremen (DE)

De bestemming is het grote vraagteken, maar het is in elk geval altijd een stad binnen Europa, én eentje die de moeite waard is. Je kan reizen met een ID-kaart en je hebt geen visum nodig. De bestemmingen zijn erg verschillend. Zo kan je bijvoorbeeld in Milaan, Barcelona of Londen terechtkomen, maar ook in minder bekende bestemmingen als Tallinn, Bilbao en Krakau. Als dat niet spannend is. Je kan kiezen uit een reis naar 1 stad of naar 2 steden met 2 nachten per stad of 3 nachten per stad.

Lees hier een blog van Reishonger over een verrassingsreis die bij Groupon geboekt werd.

Groupon’s gids voor Europa

Europa is een veelzijdig en bijzonder continent. Of het nu gaat om een shopping trip naar modesteden als Milaan, Rome of Parijs, of juist een clubbing weekend in Berlijn, Barcelona of Boedapest – het is altijd maar een paar uur vliegen. Alvast een heel goede trip gewenst.

Veelgestelde vragen

1. Hoe boek ik mijn reis?
Lees zorgvuldig de voorwaarden van deze deal (zie tabblad “Voorwaarden & details”). Koop per persoon je groupon. Ga binnen 24 uur naar de onderstaande boekingslinks en geef je 2 vertrekdata op. Deze moeten MINIMAAL 21 dagen in de toekomst liggen. Wanneer één van je gewenste data beschikbaar zijn, zal de reis automatisch ingeboekt worden. De boeking is dan definitief. Wanneer je gewenste data niet beschikbaar zijn, zal Verrassingstickets.nl je een alternatieve datum voorstellen. Het is belangrijk dat je z.s.m. reageert op deze alternatieve datum, zodat deze op tijd ingeboekt kan worden. Boeken:

Indien er bestemmingen zijn waar je echt niet heen wilt, dan kan je deze uitsluiten tegen een toeslag van € 5 per bestemming voor de optie van 3 dagen, 2 nachten.

2. Wanneer ontvang ik mijn boekingsbevestiging en reispapieren?
Je ontvangt je boekingsbevestiging en hoort je bestemming binnen 5 dagen na boeken. 7 dagen voor vertrek ontvang je je reispapieren. Als je deze niet op tijd hebt ontvangen of hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Verrassingtickets.nl van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op 0900 0380.

3. Hoe kom ik er achter of de reisdata die mijn voorkeur hebben beschikbaar zijn?
Op Verrassingstickets.nl kan je twee voorkeur data voor vertrek aangeven. Deze moeten MINIMAAL 21 dagen in de toekomst liggen. Verrassingstickets.nl zal haar best doen om op deze data een reis voor je te boeken. Wanneer je gewenste data beschikbaar zijn, zal de reis automatisch ingeboekt worden. De boeking is dan definitief. Wanneer je gewenste data niet beschikbaar zijn, zal Verrassingstickets.nl je een alternatieve datum voorstellen. Het is belangrijk dat je z.s.m. reageert op deze alternatieve datum, zodat deze op tijd ingeboekt kan worden. Let op, het bovenstaande geldt niet voor de vertrek luchthaven. De vertrek luchthaven wordt altijd één uit de gekozen groep.

4. Wat gebeurt er als ik een Groupon-voucher koop en mijn reisdata niet beschikbaar zijn?
We zullen er alles aan doen om te zorgen dat je op de data van jouw voorkeur op reis kan. Mocht dit niet kunnen, kun je contact opnemen met onze Klantenservice en een restitutie aanvragen.

5. De prijs is per persoon. Wat betekent een prijs ‘op basis van twee personen’?
Dit betekent dat een Groupon-voucher geldig is voor één persoon, en er dus twee vouchers gekocht moeten worden om gebruik te kunnen maken van de deal.

6. Moet ik een Groupon-voucher kopen voor mijn kind?
Er gelden geen aparte kinderprijzen voor deze aanbieding. Wanneer je reist met een kind, dan moet daar een Groupon-voucher voor gekocht worden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: geldig voor een vertrek in de periode van 11 juli t/m 12 december 2015 en 4 januari t/m 20 maart 2016. Beperkte beschikbaarheid in de vakantieperioden.

Aankoop:deze deal is geldig o.b.v. twee personen, een groupon geldt echter voor 1 persoon. Ga je met zijn tweeën dan koop je 2 groupons. Reis je alleen, dan koop je 1 groupon en betaal je een toeslag van € 35 per nacht.

Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 0 - € 4 p.p.p.n. (hangt af van je bestemming). Voor een vertrek op donderdag t/m zaterdag geldt een toeslag van € 30 p.p.

Meer mogelijkheden: wanneer je 3 dagen, 2 nachten verblijft is bij te boeken: extra nacht voor € 30 p.p.p.n., ontbijt voor € 10 p.p.p.n., extra bagage voor € 70 per koffer.

Boeken: binnen 24 uur na aankoop verplicht online. Voor 3 dagen, 2 nachten op www.verrassingstickets.nl/groupon-nl, 5 dagen, 4 nachten op www.verrassingstickets.nl/groupon-nl-5dagen, 7 dagen, 6 nachten op www.verrassingstickets.nl/groupon-nl-7dagen. Geef 2 vertrekdata op, deze moeten minimaal 21 dagen in de toekomst liggen. Wanneer één van je gewenste data beschikbaar zijn, wordt de reis automatisch ingeboekt. De boeking is dan definitief. Wanneer de gewenste data niet beschikbaar zijn, zal Verrassingstickets.nl je een alternatieve datum voorstellen. Het is belangrijk dat z.s.m. gereageerd wordt op deze alternatieve datum, zodat deze op tijd ingeboekt kan worden.

Annuleren:wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt, is annuleren of wijzigen niet meer mogelijk.

Meer info: deze deal wordt verkocht door Groupon International Travel en niet door Groupon Netherlands BV. Beschikbaarheid op specifieke data is niet gegarandeerd. Vertrek van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Weeze óf Eindhoven, Brussel, Charleroi en Maastricht óf Amsterdam, Groningen en Bremen. Indien er een bestemming is waar je niet heen wilt, kan deze uitgesloten worden tegen een toeslag van € 5 per bestemming bij de optie van 3 dagen, 2 nachten. Je bent zelf verantwoordelijk voor geldige reisdocumenten (een visum is niet nodig). Inclusief 10 kg handbagage p.p. In geval van vragen, neem contact op met Verrassingtickets.nl van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 17.00 uur op 0900 0380. Check-in vanaf 15.00 uur, check-out tot 10.00 uur. Bijkomende kosten worden betaald aan Verrassingstickets.nl. Je ontvangt je reisdocumenten 7 dagen voor vertrek. De Verkoopvoorwaarden van Groupon International Travel en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.

Over Verrassingstickets