sluit
TTD Launch

Restaurant Savarin

Laan van Hoornwijck 29, Rijswijk

Gastronomisch 3-gangendiner + amuse van de chef bij Restaurant Savarin in Rijswijk

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode REDWED. Eindigt 22-3.
Code toepassen
Meer dan 50 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je verrassen door de chef en zijn witte brigade met seizoensgebonden Franse verrassingen met internationale invloeden

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Gastronomisch 3-gangen diner + amuse
  • In een landelijk restaurant omgeven door groen
  • De Franse keuken vormt de rode draad van dit diner
  • Met een amuse worden allereerst de smaakpapillen opgewarmd
  • Waarna je moeiteloos door gaat met de rest van de gangen
  • Het culinaire menu verandert mee met de seizoenen
  • Laat de chef je verrassen met zijn culinaire specialiteiten du jour

Deal-Voorwaarden

Exclusief drankjes. Verplicht via Bookingtool reserveren op https://www.groupon.nl/reservations. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Op zondag en maandag serveren wordt het 3-gangenmenu geserveerd in bar-bistro L’Entree. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 9 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden.

Over Cityspa Spavarin

Trek je badjas maar aan en get ready om alle stress eraf te zweten bij Cityspa Spavarin. Zowel hotelgasten als externe gasten zijn van harte welkom om tot rust te komen, zich optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden van het resort. Zo is er een zwembad met whirlpool, Finse sauna's, infrarood warmtecabines, een Turks stoombad, een hot-tub en een coolbath. In deze spa hoef je niet volledig uit de kleren, want het dragen van badkleding is op iedere dag verplicht. Cityspa Spavarin & ROC Mondriaan werken sinds jaar en dag samen om de beste schoonheidsspecialistes op te leiden. Hier werken en leren studenten van ROC Mondriaan van de opleiding Allround Schoonheidsspecialist, niveau 4. De studenten worden hierbij begeleid door ervaren docenten van de School voor Uiterlijke Verzorging. Maar bij ontspannen en genieten hoort ook lekker eten. Gelukkig staan daarom de chefs van het restaurant Savarin klaar om je een gastronomische maaltijd voor te schotelen. Het restaurant maakt deel uit van een vereniging jonge restaurateurs die talent en passie voor koken willen uitdragen en daar pluk jij als gast de vruchten van.