sluit
TTD Launch

Justyling

Gepersonaliseerd fotokussen/knuffel via Justyling

Kies optie
Promotie eindigt in:3 dagen 12:22:14
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ja, je kan nu altijd je geliefde, huisdier, vriend, familie altijd bij je hebben; in de vorm van een speciaal voor jou gemaakte knuffel.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Gepersonaliseerd kussen
  • Bestel 'm uiterlijk 30 augustus 2024
  • Keuze uit verschillende vormen, ontwerpen en thema's
  • Het kussen is dubbelzijdig bedrukt
  • De vulling bestaat uit elastisch PP-katoen
  • Bij ontvangst ontvang je je kussen-knuffel samengeperst; klop hem goed los voor de uiteindelijke vorm
  • De deal geldt voor de kleinste maat; wil je een grotere maat, dan betaal je een meerprijs

Deal-Voorwaarden

DEAL INHOUD Gepersonaliseerd kussen Bestel ‘m uiterlijk 30 augustus 2024 Keuze uit verschillende vormen, ontwerpen en thema’s Het kussen is dubbelzijdig bedrukt De vulling bestaat uit elastisch PP-katoen Bij ontvangst ontvang je je kussen-knuffel samengeperst; klop hem goed los voor de uiteindelijke vorm De deal geldt voor de kleinste maat; wil je een grotere maat, dan betaal je een meerprijs VOORWAARDEN Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 Augustus 2024. Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 9,99 per bestelling (online te betalen aan Justyling). Hoe je groupon te gebruiken: online inwisselen op https://www.justyling.com/photo-pillows, bekijk de inwissel instructies op je groupon. Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Levering: binnen circa 3-5 weken. Meer info: je product wordt geleverd door Justyling. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Justyling via e-mail op service@justyling.com, o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. CAPACITEIT De overeengekomen commissie is gebaseerd op het kunnen verkopen van een bepaalde capaciteit. De overeengekomen capaciteit blijft in ieder geval ongewijzigd in een periode van 6 maanden na online van gaan de deal. De capaciteit is door Groupon welvrij te verdelen over de verschillende deal-opties. EXCLUSIVITEIT De overeengekomen commissie is gebaseerd op een bepaald verkoopresultaat, concurrerende samenwerkingen met soortgelijke partijen zullen het verkoopresultaat beïnvloeden. Gedurende de looptijd van onze samenwerking is het voor JUSTYLING dan ook niet toegestaan om samenwerkingen aan te gaan met derde partijen zoals bijvoorbeeld Social Deal, Nudeal, AH- Iens. VRIJWARINGSVERKLARING BEELDMATERIAAL Bij deze neemt ondergetekende uitdrukkelijk de volle verantwoordelijkheid voor gebruik van de toegestuurde foto’s. Op deze foto’s zijn personen op een herkenbare wijze te zien, maar ondergetekende is in het bezit van een vrijwaringsverklaring aangaande het portretrecht van deze personen. Ondergetekende is aansprakelijk voor eventuele claims en schadevergoedingen. BETALING EN PROMOTIONELE CAMPAGNES De netto uitbetaling per voucher (zonder promotieprogramma) is: Optie 1: €8,99 Optie 2: €17,39 ''Section 4.2(4) van de voorwaarden zijn niet van toepassing'' Alle promotionele kosten ter bevordering van de verkopen van de deal zijn voor rekening van Groupon. Er worden geen kortingen doorbelast aan de partner.

Over Justyling

Webshop Justyling maakt persoonlijke sieraden en accessoires met bijvoorbeeld jouw initialen, naam of foto er in verwerkt. Denk aan een sierlijke ketting met de namen van je kinderen er op, een vriendschapsarmbandje met de initialen van je beste vriendin of een sleutelhanger met een foto van je vrolijke viervoeter er in gegraveerd. Ook voor het decoreren van je huis trek je bij Justyling aan de online bel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lamp in de vorm van een maan met een foto van jou en je lover er op. Of een glazen kubus met een 3D-foto van je gezin er in verwerkt. De producten van Justyling zijn dan ook erg geschikt als persoonlijk kado aan je dierbaren of betekenisvol presentje aan jezelf.