GPS sporthorloge van TomTom Nike+, naar keuze met schoensensor (gratis bezorgd)

TomTom Nike+ GPS sporthorloge

€ 184,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Dit sporthorloge werkt op basis van de GPS van TomTom en de Nike sensor die samen tijden, afstanden, tempo en snelheid registreren.

Product-details

© Groupon

Kies uit twee opties

  • € 99,99 voor GPS sporthorloge van TomTom Nike+ (blauw) zonder schoensensor (46% korting)
  • € 129,99 voor GPS sporthorloge van TomTom Nike+ (rood) met schoensensor (37% korting)

Houdt je hardloopgegevens bij
Dit sporthorloge werkt op basis van de nauwkeurige GPS van TomTom en de Nike sensor die samen tijden, afstanden, tempo of snelheid, hartslag (hartslagmonitor afzonderlijk verkrijgbaar) en aantal verbrande calorieën registreren. Het sporthorloge met voetsensor functioneert ook als stappenteller. Bovendien kan je de stopwatch gebruiken om je rondes te timen. Op het schermpje kan je duidelijk aflezen hoeveel tijd er verstreken is en wat de afstand is die je hebt afgelegd. De lichtfunctie activeer je met een zachte tik op het scherm, waardoor je ‘m ook in het donker kunt gebruiken. Je gegevens worden bijgehouden met NikeFuel, die je vervolgens ook kunt delen met vrienden op Facebook of Twitter. Op Nikeplus.com worden je routegegevens getoond, samen met gegevens over je tempo, snelheid en hoogteverschillen. Via Nikeplus kan je bovendien populaire gebieden en nieuwe routes ontdekken en gebruik van de trainingsprogramma’s maken.

Motiveert: herinneringen voor hardloopsessies en erkenning persoonlijke records
Ontvang automatisch herinneringen voor hardloopsessies als je in de afgelopen vijf dagen niet hebt hardgelopen met het horloge. Stel een alarm in om je eraan te herinneren dat je moet hardlopen of om ‘s ochtends wakker te worden. Het horloge onthoudt dus ook je hardloopgeschiedenis (tot 50 sessies) en persoonlijke record. Je krijgt erkenning als je je persoonlijke record hebt verbeterd.

Groot gebruikersgemak
Doe je Nike sporthorloge om, ga naar buiten en rennen maar. Je bepaalt zelf welke horloges je wilt zien. Sluit het horloge rechtsreeks aan op een USB-poort op je computer om de hardloopgegevens te uploaden en de batterij op te laden. Als je van periodieke software-updates wilt profiteren, sluit dan je horloge aan op je computer om de updates via Nike Connect te downloaden.

GPS sporthorloge van TomTom Nike+ (blauw) ZONDER voetsensor In het pakket vind je:

  • Nike+ sporthorloge GPS (blauw)
  • USB-oplader
  • Snelstartgids

GPS sporthorloge van TomTom Nike+ (rood) MET voetsensor
In het pakket vind je:

  • Nike+ sporthorloge GPS (rood)
  • USB-oplader
  • Gebruikershandleiding
  • Nike+ schoensensor

© Groupon © Groupon

Je koopt dit product rechtstreeks van Groupon Goods Global GmbH, kijk hier voor meer informatie. Voor meer informatie over het retourbeleid kijk je hier.

Deal-Voorwaarden

Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon.
Garantie: 2 jaar.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres, binnen 5 werkdagen na aankoop van je groupon.
Meer info: dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. Originele prijs op basis van adviesprijs. De Verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH en de Wettelijke Bedenktermijn zijn op deze deal van toepassing.