sluit
TTD Launch

Entreeticket voor de miniatuurwereld van Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Op loopafstand van Rotterdam Centraal zie je dat grote treinstation opeens in het klein in een miniatuurwereld die volop in beweging is

Over deze deal

  • Entreeticket voor Miniworld Rotterdam
  • Data: geldig t/m 1 oktober 2023
  • Locatie: Weena 745 in Rotterdam
  • Geldig op alle actuele openingstijden

Miniworld is een grootse binnenattractie. Zeker ook letterlijk, ga maar na: deze meeslepende miniatuurwereld is 585 m² groot en biedt onderdak aan sfeervolle, indrukwekkende en uitgestrekte delen van Nederland die zijn nagebouwd op een schaal van 1:87.

De 27.000 miniatuurinwoners leven volop in Miniworld: ze werken, wonen en reizen en beleven onderweg allerlei avonturen in en met 2.800 miniatuurgebouwen, 13 stations, meer dan 150 treinen, 11 grote bruggen, 2,3 kilometer rails en 500 meter autoweg. Er staan 7.000 bomen, om maar 's wat te noemen, en er branden 15.000 lampjes. Oh ja, en niet te vergeten, er zijn 5 pinguïns, 3 superhelden en 1 lama.

In Miniworld duurt een dag geen 24 uur maar 24 minuten. In de miniatuurwereld valt elke 24 minuten ook echt de nacht: dan lichten de duizenden lampjes de modelgebouwen in herkenbare Nederlandse landschappen op in een reeks sfeervolle avond- en ochtendkleuren. Vervolgens wordt het weer dag en komen de inwoners letterlijk weer in beweging: dan zijn ze weer onderweg in auto's, treinen en schepen naar hun volgende miniatuurbestemming.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Miniworld Rotterdam vanaf 1 maart t/m 1 oktober 2023.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee.

Over Miniworld Rotterdam

Miniworld, op 347 meter van Rotterdam Centraal, naast het Groothandelsgebouw, werd in 2015 én in 2017 uitgeroepen tot Leukste Uitje van Nederland. De familie-attractie is gebaseerd op vele Nederlandse thema's, zoals de Nederlandse kust en polderlandschappen, Rotterdam in miniatuur inclusief het Rotterdamse Havengebied en Water en haven - watermanagement & Rotterdamse haven. "Rotterdam in miniatuur" beslaat het grootste deel van Miniworld: zo'n 200 m² wordt gevuld met ruim 50 zelfgebouwde maquettes van moderne en historische Rotterdamse gebouwen. Verleden en heden lopen in elkaar over met miniatuurgebouwen zoals de Schiecentrale, station Blaak, Diergaarde Blijdorp, de Kubuswoningen, de Laurenskerk en het luchtspoor, het vernieuwde Rotterdam Centraal, de Nieuwe Maas en de in detail nagebouwde iconen van "de brandgrens": watertoren De Esch, station Hofplein, café Loos, station Delftsche Poort en het stadhuis.