Gastronomisch, Natuurlijk of Koninklijk overnachten voor 2 personen bij GiftFor2

GiftFor2

Kies optie

In een Notendop

Een culinaire, groene of royale overnachting op een adresje naar keuze met z’n tweetjes.

Over deze deal

Behalve op die twee dagen per jaar dat je noodgedwongen met een wintergriepje blijft liggen, is je bed eigenlijk wel een leuke plek om de dag af te sluiten. Pluk één of meer dagen en nachten naar keuze met een gastronomisch, natuurlijk of koninklijk arrangement voor twee via GiftFor2.

Kies uit 3 opties

  • € 149,99 voor Gastronomisch overnachten voor 2 personen
  • € 159,99 voor Natuurlijk overnachten voor 2 personen
  • € 239,99 voor Koninklijk overnachten voor 2 personen

Gastronomisch Overnachten

Fijnproevers zullen zich helemaal in hun sas voelen met dit arrangement. Je krijgt met z’n tweeën een overnachting inclusief ontbijt en culinair 3-gangendiner met amuse in één van de meer dan 20 hotels naar keuze in de Benelux en Duitsland.

Natuurlijk Overnachten

Liefhebbers van een heerlijke boswandeling of fietstocht in een groene omgeving zitten goed in het pakket Natuurlijk Overnachten. Ontdek de prachtige natuur in Nederland, België of Duitsland. De hotels in deze Giftfor2 liggen allemaal in een groene omgeving. In deze belevenis krijg je twee overnachtingen inclusief ontbijt en een 3-gangendiner. Je hebt keuze uit meer dan 10 hotels.

Koninklijk Overnachten

In dit arrangement ben je even letterlijk de koning te rijk wanneer je in de watten wordt gelegd tijdens een luxe verblijf in een imposant kasteel of landhuis op één van de 20 locaties in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Twee royale overnachtingen inclusief ontbijt en een 3-gangendiner liggen er voor je in ‘t verschiet.

GiftFor2

Bij GiftFor2 vind je beleveniscadeaus die altijd voor twee personen zijn. Je geeft iemand een doosje cadeau met een vaste waarde en een vast arrangement en de ontvanger kiest uit een ruim aanbod aan adresjes waar hij of zij de GiftFor2 aan wil besteden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: je ontvangt je Giftfor2 binnen 5 dagen per post. Na ontvangst is je Giftfor2 12 maanden geldig.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres, binnen 5 werkdagen na aankoop van je groupon. Koop je dit product via een oudere versie van de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres). Wanneer je je Giftfor2 hebt ontvangen kan je deze binnen 12 maanden online verzilveren en boeken via www.giftfor2.nl. Hierna heb je 12 maanden de tijd om een overnachting te kiezen op http://gr.pn/1xvuaLD voor Gastronomisch Overnachten, voor Natuurlijk Overnachten via http://gr.pn/1xvupq7 en voor Koninklijk Overnachten via http://gr.pn/1xAAO4d. Zodra je je keuze online hebt bevestigd ontvang je een e-ticket waarmee je bij de door jou gekozen locatie kan reserveren.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over GiftFor2