Geen nieuwe meldingen

Take it to the Max: beleef de training, kwalificatie en race van de Formule 1 in België en zie Max schitteren

Kies optie

In een Notendop

Met deze staanplaatsen op Spa-Francorchamps ben je bijna zelf onderdeel van dit spektakel, inclusief een interessant welkomstpakket.

Over deze deal

De deal

  • Brons staanplaats ticket voor GP Spa-Francorchamps
  • Data: vrijdag 25 augustus, zaterdag 26 augustus of zondag 27 augustus 2017
  • Locatie: circuit van Spa-Francorchamps, Route du Circuit 55, 4970 Stavelot, België

Kies uit 3 opties

  • € 18,99 voor een ticket voor de vrije training op vrijdag 25 augustus 2017, brons staanplaats (waarde € 55)
  • € 32,90 voor een ticket voor de kwalificatie op zaterdag 26 augustus 2017, brons staanplaats (waarde € 80)
  • € 122 voor een ticket voor de race op zondag 27 augustus 2017, brons staanplaats (waarde € 125)

We will take it to the Max in 2017! Zie Nederlands Formule 1-trots schitteren op het circuit van Spa-Francorchamps. Bij je ticket krijg je een welkomstpakket met een kaarthouder, keycord, plattegrond en programma. Met een bronzen ticket kan je 60% van het circuit belopen.

De Grand Prix & de planning:

Vrijdag is er een trainingsdag en heb je vanaf 8 uur toegang waarbij er twee oefenronden gereden zullen worden: de eerste tussen 10 uur en 11.30 uur en de tweede tussen 14 uur en 15.30 uur.

Zaterdag is de dag van de kwalificatie. Vanaf 8 uur heb je toegang waarbij er een oefenronde gereden zal worden tussen 11 uur en 12 uur. Om 14 uur begint het echte werk: de kwalificatie. Beleef de spannende strijd en beslissende race.

Zondag is de dag waarop de race echt plaatsvindt. Vanaf 8 uur heb je toegang tot het circuit en zie jij je favoriete coureurs tegen elkaar strijden. De race begint om 14 uur.

Hoe het werkt:

Na aankoop van je groupon worden je gegevens door Groupon doorgestuurd aan Grand Prix Tours. Grand Prix Tours stuurt je uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de datum van het evenement een informatiepakket per e-mail. Deze informatie wordt verstuurd naar het e-mailadres waarmee je de groupon gekocht hebt. Groupon zal je e-mailgegevens hiervoor éénmalig afgeven aan Grand Prix Tours. Hou je (spam) e-mail hiervoor in de gaten. Als je deze niet op tijd hebt ontvangen of als je hier andere vragen over hebt, neem dan contact op met Grand Prix Tours via tickets@gptours.nl. Tijdens het evenement kan je, bij de stand van Grand Prix Tours, je groupon inwisselen voor een origineel entreeticket voor de F1 in Spa.

Spa-Francorchamps

Het circuit werd door aristocraten uit Luik aangelegd in 1921, in de magische driehoek tussen Francorchamps, Malmédy en Stavelot. Het circuit wordt algemeen beschouwd als één van de mooiste van de wereld. Door de ligging van Spa-Francorchamps in de Ardennen is er nogal wat hoogteverschil op het circuit. Er zijn relatief veel lange rechte stukken waardoor hoge snelheden kunnen worden behaald en er zijn meerdere beroemde bochten. In 1939 bedacht het bestuur een unieke bocht. Deze ‘Raidillon’-bocht is geliefd bij coureurs van over de hele wereld omdat het met grote behendigheid mogelijk is de bocht vol gas te nemen. Tel daar de eigenzinnige weersomstandigheden bij op en je hebt de garantie dat de beslissende race spectaculair zal zijn.

Copyright foto’s: Frits van Eldik

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als bronzen ticket voor een staanplaats voor GP Spa-Francorchamps op de door jou aangekochte datum.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: neem je uitgeprinte groupon mee, deze kan je tijdens het evenement bij de Grand Prix Tours-stand op vertoon van je identiteitsbewijs omwisselen voor je entreeticket.
Meer info: uiterlijk 2 weken vóór het evenement ontvang je de e-mail met aanvullende informatie. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Grand Prix Tours. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop!" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Grand Prix Tours. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail aanvullende informatie te sturen. Daarna zal Grand Prix Tours de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Grand Prix Tours