sluit
Gebruik code LEUK15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Ticket voor interactieve dinosaurus-expo World of Dinos in de zomervakantie Klokgebouw Eindhoven

World of Dino's

Kies optie
Meer dan 400 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Sta oog in oog met levensgrote en bewegende dinosaurussen, waaronder een t-rex en triceratops in hun natuurlijke omgeving.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • De editie in de Jaarbeurs is ten einde
  • Tot en met 28 augustus 2022
  • Openingstijden: van 10.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Klokgebouw Eindhoven

*De entree sluit om 14:00 uur, dus zorg dat je voor deze tijd binnen bent

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Eindhoven tijdens de zomervakantie. Samen vormen ze in juli en augustus World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. World of Dinos is in de zomervakantie te zien in het Klokgebouw in Eindhoven.

Hoe leefden dino’s vroeger, hoe groot waren ze en wat stond er op het menu? Als je dit altijd al hebt willen weten of korte metten wil maken met de ‘waarom-fase’ van je kids, dan zit je goed bij World of Dinos.

De combinatie van dit licht- en geluidsspektakel zorgt voor een unieke experience voor jong en oud. Maar er is nog veel meer te doen tijdens de expositie. Zo kunnen kinderen fossielen opgraven, een ritje maken op dino’s, een speurtocht doen en documentaires kijken in een heuse dinoscoop. Ook is er een kids zone, waar kinderen met VR-machines een virtuele dinowereld betreden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een ticket voor dinosaurus-expo World of Dinos van 16 en 17 juli en 23 juli t/m 28 augustus 2022 Klokgebouw Eindhoven.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Bestellen: je groupon is niet je entreebewijs. Reserveer je ticket online op worldofdinos.nl/groupon, bekijk de inwissel instructies op je groupon.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over World of Dino's