Global Testing Lab

Laat je bloed testen op allergieën via Global Testing Lab

Tot 60% korting.
20+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Laat je bloed testen op 35, 70 of 110 voedingsmiddelen, waaronder gluten, tarwe, pinda en andere etenswaren.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 44,99 voor Choice 35 - IgE-vingerprik-bloedtest op 35 punten (waarde € 111)
  • € 59,99 voor Select 70 - IgE-bloedtest op 35 punten en IgG4-vingerprik-bloedonderzoek van 35 punten (waarde € 149)
  • € 119,99 voor PRIME 110 - IgE-bloedtest op 35 punten en IgG4 vingerprik-bloedonderzoek van 75 punten (waarde € 299)

Deze allergie-testkits zijn eenvoudig toe te dienen. Ze zijn namelijk voorzien van instructies die je stapsgewijs uitleggen hoe je een beetje bloed uit je vinger neemt voor de test. Afhankelijk van de gekozen optie kan je op basis hiervan ontdekken voor welke producten je een allergie hebt. Bovendien krijg je bij je pakket 24/7 voedingsondersteuning en is er een voedingsgids bijgesloten waarin de testresultaten verder uitgelegd worden.

Choice 35 - een IgE*-vingerprik-bloedtest op 35 punten die mogelijke allergieën voor items zoals eieren, melk, vis, noten en pollen identificeert. Kijk hier voor de volledige lijst.

Select 70 - een IgE bloedtest op 35 punten én IgG4-vingerprik-bloedonderzoek van 35 punten die mogelijke allergieën en intoleranties voor producten zoals eieren, melk, vis, noten, groenten, fruit en pollen identificeren. Kijk hier voor de volledige lijst.

PRIME 110 - een IgE-bloedtest op 35 punten én een IgG4 vingerprik-bloedonderzoek van 75 punten identificeren mogelijke allergieën en intoleranties voor items zoals eieren, melk, vis, noten, groenten, fruit, vlees, rijst, zaden en pollen. Kijk hier voor de volledige lijst.

* = Immunoglobuline-E

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk binnen 3 maanden je bloedtest. Bestellen doe je op www.globaltestinglab.com/nl met gebruik van je groupon-codes. Selecteer vervolgens de test die je hebt gekocht. Na inwisseling van je groupon bedraagt de levertijd ongeveer 5-7 werkdagen. Jouw bloedmonster stuur je kosteloos naar Global Testing Lab en binnen 10-14 dagen ontvang je een e-mail met de uitslag.
Meer info: je product wordt geleverd door Global Testing Lab. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Global Testing Lab. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Global Testing Lab


Global Testing Lab is een testcentrum in het Verenigd Koninkrijk dat een indicatie kan geven over allergieën en intoleranties door middel van het analyseren van druppels bloed en haar. Niet alleen jouw eigen haar, maar bijvoorbeeld ook dat van je huisdier. Je krijgt via e-mail een uitgebreide instructie en een formulier toegestuurd. Aan jou de taak een paar druppels bloed of een paar haartjes te verzamelen en die op te sturen per post. Er wordt getest op zowel voeding als op nonfood-items. Zodra je monster bij de testfaciliteit is ontvangen, ontvang jij binnen 7 tot 14 werkdagen de testresultaten.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.