Geen nieuwe meldingen

Golf4all Harderwijk

18-holes flinggolf, fungolf of footgolf voor 2 tot 4 personen bij Golf4all

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Een golfervaring voor iedereen (geen GVB/Handicap54 of ervaring nodig), met de speciale ‘flinggolfstok’ of gewoon met de voet.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Het ambacht ballen rapen is al eeuwen oud en ontstond toen graaf G. Olfen weigerde zelf zijn waardevolle verdwenen golfballetjes te zoeken. Stuur en volg je bal bij Golf4all Harderwijk.

Kies uit 6 opties

  • € 14,99 voor 18-holes flinggolf of fungolf incl. materiaalhuur voor 2 pers. (waarde € 50)
  • € 19,99 voor 18-holes flinggolf of fungolf incl. materiaalhuur voor 3 pers. (waarde € 75)
  • € 24,99 voor 18-holes flinggolf of fungolf incl. materiaalhuur voor 4 pers. (waarde € 100)

  • € 11,99 voor 18-holes footgolf incl. materiaalhuur voor 2 pers. (waarde € 40)
  • € 16,99 voor 18-holes footgolf incl. materiaalhuur voor 3 pers. (waarde € 60)
  • € 19,99 voor 18-holes footgolf incl. materiaalhuur voor 4 pers. (waarde € 80)

Fungolf

Op de par-3 shortgolfbaan kan je op een leuke en laagdrempelige manier zelf een potje golf beleven, waarbij alle elementen van een golfbaan aan bod komen. Je hebt er geen ervaring, geen GVB/Handicap54 en geen speciale golfkleding voor nodig. Met sportschoenen en gemakkelijk zittende buitenkleding wordt het nog nét iets prettiger, dat wel.

Flinggolf

Bij flinggolf maak je met een zogenaamde ´flinggolfstok´ een werpbeweging in plaats van een swingbeweging zoals bij het gewone golfen. Flinggolfen is eenvoudig te leren en gezellig om met familie en vrienden te doen.

Footgolf

Footgolf is een combinatie van voetbal en golf. Je speelt met een echte voetbal op de shortgolfbaan en probeert de bal net als bij echt golf zo snel mogelijk te putten, maar dan dus met de voet. Aan het begin is het vooral mikken richting vlag, maar als deze na een aantal schoten dichterbij komt, stap je over op de subtiele voetbewegingen om de bal te putten.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0320 288 185, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Golf4all Harderwijk

Golf4all Harderwijk ligt aan de rand van Flevoland, in Zeewolde, nabij Harderwijk. Het terrein is ruim 50 hectare groot en met zorg ontwikkeld. Het is groen en glooiend en heeft diverse waterpartijen. Voor het ontwikkelen van het korte spel, maar ook voor de beginnende golfer biedt Golf4all fraaie oefenfaciliteiten. Ook de gevorderde golfer kan hier naar hartelust gebruik maken van bijvoorbeeld de extra lange en brede driving range.

Golf4all kreeg in 2007 de A-status van de Nederlandse Golf Federatie. Er is een afwisselende par-72 baan waar zowel de handicapspeler als recreatieve golfer een uitdagend rondje golf kan spelen. Die baan (vier par-3-, vier par-5-, en tien par-4-holes) heeft het karakter van een "inland Links-course". Mede door de mooi aangelegde waterpartijen biedt de baan aan golfers van ieder niveau een bijzondere uitdaging. De signature hole van Golf4all is de eilandhole, die je als zevende tegenkomt op je ronde.

Als vaste speler, greenfee-speler, gast of lid kan je kiezen uit een 9- of 18-holes ronde op de golfbaan en voor 9 holes op de shortgolf par-3 baan, bovendien heb je de beschikking tot diverse oefenfaciliteiten. In de gastvrije brasserie ben je dagelijks welkom voor een hapje en een drankje. De Drivingrange met een lengte van 250 meter en een breedte van zo'n 100 meter beschikt over 22 overdekte afslagplaatsen - voldoende plek dus om op ieder niveau te oefenen.

Golf4all Harderwijk

Sport, Golf, Sport of buitenactiviteit
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.