Geen nieuwe meldingen

Golf4all Harderwijk

Pluvierenweg 5, Zeewolde

Golfen: 9 of 18 holes shortgolf op een par-3 baan bij Golf4All in Zeewolde vlakbij Harderwijk

Beperkte tijd beschikbaar!
70+ bekeken vandaag
540+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Oefen je golfswing, verbeter je korte spel en ga tot het gaatje op de afwisselende shortgolf par-3 baan.

Wat je krijgt

Voor golfen heb je, net als voor het winnen van een sambawedstrijd, gepaste kleding nodig en een goede swing. Gooi je heupen los tijdens 9 of 18 holes shortgolf bij Golf4All Harderwijk.

Kies uit 4 opties

  • € 14,99 voor 9 holes Shortgolf voor twee personen op maandag t/m vrijdag (waarde € 30)
  • € 16,99 voor 9 holes Shortgolf voor twee personen op zaterdag en zondag (waarde € 35)

  • € 24,99 voor 18 holes Shortgolf voor twee personen op maandag t/m vrijdag (waarde € 50)
  • € 26,99 voor 18 holes Shortgolf voor twee personen op zaterdag en zondag (waarde € 55)

Clubs en ballen zijn bij de deal inbegrepen, maar je mag natuurlijk ook je eigen slagwerk meenemen. Dus trommel een vriend op en daag ‘m uit om samen te swingen. Goed om te weten: op de par-3 baan is een GVB/Handicap54 niet nodig.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag of op zaterdag of zondag (afhankelijk van de gekozen optie).
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0320 288 185, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Op de shortgolfbaan is een GVB/Handicap54 niet nodig. Open tot zonsondergang. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Golf4all Harderwijk

Golf4all Harderwijk ligt aan de rand van Flevoland, in Zeewolde, nabij Harderwijk. Het terrein is ruim 50 hectare groot en met zorg ontwikkeld. Het is groen en glooiend en heeft diverse waterpartijen. Voor het ontwikkelen van het korte spel, maar ook voor de beginnende golfer biedt Golf4all fraaie oefenfaciliteiten. Ook de gevorderde golfer kan hier naar hartelust gebruik maken van bijvoorbeeld de extra lange en brede driving range.

Golf4all kreeg in 2007 de A-status van de Nederlandse Golf Federatie. Er is een afwisselende par-72 baan waar zowel de handicapspeler als recreatieve golfer een uitdagend rondje golf kan spelen. Die baan (vier par-3-, vier par-5-, en tien par-4-holes) heeft het karakter van een "inland Links-course". Mede door de mooi aangelegde waterpartijen biedt de baan aan golfers van ieder niveau een bijzondere uitdaging. De signature hole van Golf4all is de eilandhole, die je als zevende tegenkomt op je ronde.

Als vaste speler, greenfee-speler, gast of lid kan je kiezen uit een 9- of 18-holes ronde op de golfbaan en voor 9 holes op de shortgolf par-3 baan, bovendien heb je de beschikking tot diverse oefenfaciliteiten. In de gastvrije brasserie ben je dagelijks welkom voor een hapje en een drankje. De Drivingrange met een lengte van 250 meter en een breedte van zo'n 100 meter beschikt over 22 overdekte afslagplaatsen - voldoende plek dus om op ieder niveau te oefenen.