sluit
TTD Launch

Hairlounge Amsterdam

2 locaties

Kappersbehandeling naar keuze voor dames bij Hairlounge Amsterdam, hartje centrum

Kies optie

In een Notendop

Je haar laten verzorgen door een professional is al een feest, de bewonderende blikken op straat; dat is confetti

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Lekker makkelijk: bellen, plannen, behandeling
 • Je kan een afspraak maken in allebei de locaties: Singel of Nieuwezijds Voorburgwal
 • Keuze uit:
  • Wassen, knippen en föhnen
  • Uitgroei - kleuren, knippen en drogen
  • Kleuren, knippen en drogen
  • Highlights - Half haar, knippen en drogen

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren annuleren. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 06 4111 1732. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken maar meerdere groupons te koop als cadeau. Meer informatie: geldig op beide locaties (Singel en Nieuwezijds Voorburgwal)

Over Hairlounge Amsterdam

Hairlounge Amsterdam is het adres voor een goed kapsel. Voor hem en voor haar welteverstaan. Het team bestaat uit professionals met ieder hun specialisatie. Dus als je een belangrijke gebeurtenis hebt, waarvoor je haar écht goed moet zitten, dan weet je dat. Heren weten dat haar niet alleen bovenop je hoofd groeit, maar ook als baard in je gezicht netjes en verzorgd moet zijn. Bij Hairlounge Amsterdam vind je ook barbiers die de kennis en verzorgingsproducten in huis hebben om het beste in je naar boven te halen. Je vindt Hairlounge Amsterdam aan het Singel en op de Nieuwezijds Voorburgwal