sluit
V-Day

Restaurant Kukeleku

Leidsekruisstraat 11, Amsterdam

Biologische halve kip incl. huisgemaakte friet en sla voor 1-6 pers. bij restaurant KUKELEKU in hartje Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Haal je hart op in Amsterdam-centrum met een halve kip per persoon, die wordt geserveerd met biologische friet en een groene salade.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Biologische halve kip incl. huisgemaakte friet en sla voor 1-6 pers
  • Om de hoek bij het Leidseplein
  • Bij biologische productie staat rekening houden met onze planeet centraal en om dat te bereiken moet een boerderij dieren de ruimte geven, chemische bestrijdingsmiddelen vermijden
  • Bij de halve biologische kip per persoon serveert KUKELEKU biologische huisgemaakte friet en een groene salade

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Niet geldig op feestdagen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop van donderdag t/m zondag. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Restaurant KUKELEKU Amsterdam

In hartje Amsterdam, achter het Leidseplein en om de hoek bij van de Spiegelstraat, vind je restaurant KUKELEKU. Een stek waar je goed kan vertoeven in Hollandse sferen, inclusief een kalme uitstraling en met patronen van Delftsblauw op de muren. Als liefhebber van biologische kippetjes - die afkomstig zijn van de boerderijen uit de omgeving - zit je hier goed, maar je schuift hier ook prima aan voor een ontbijtje of een lunch. Bij kip past de smaak van een bier, dus kies bijvoorbeeld uit 4 lokale tapbiertjes van Brouwerij 't IJ: Natte, Zatte, Struis of Columbus. Door de centrale ligging van het restaurant is een bezoek goed te combineren met een middagje Vondelpark, een dagje shoppen in de Kalverstraat óf kunstgaleries hoppen in het Spiegelkwartier. Organiseer je een feestje of partij? Dan kan je de KUKELEKU-specialisten ook inhuren voor catering.