Geen nieuwe meldingen

Margrietweg 9, Helvoirt

High beer of high wine voor 2, 4 of 6 personen bij de Helvoirtse Heide

Kies optie

In een Notendop

Combineer een wandeling in natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen met 3 glazen bier of wijn incl. plateau met kaas, worst en olijven.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Wandelen is gezond, want je beweegt. Teveel of te lang bewegen wordt echter afgeraden. Bij de Helvoirtse Heide weten ze dat. Zij hebben een natuurgebied laten bouwen, net groot genoeg voor een degelijke wandeling, zodat je -welke wandeling je ook kiest- altijd op tijd terug bent voor een lekker hapje en drankje.

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor een high beer of high wine voor 2 personen (waarde € 30)
  • € 28,99 voor een high beer of high wine voor 4 personen (waarde € 60)
  • € 42,99 voor een high beer of high wine voor 6 personen (waarde € 90)

Deed De Helvoirtse Heide ooit nog mee aan het NK Pannenkoeken bakken (ja, echt waar, vanwege hun bijzondere recept), nu gooien ze het even over een andere boeg. Want zon, vrije weekendjes en vakantiedagen vragen soms om net iets extra’s. Juistem. Een koud biertje. Of koel glas wijn. Ga je voor de high beer dan krijg je drie glazen Grimbergen of andere lekkere (speciaal)biertjes. Maar wijn hebben ze ook. Meerdere soorten zelfs, waar je er drie van geserveerd krijgt. Naast de 3 speciaalbiertjes of wijnen beschikken ze over een ruime keuze aan bieren en wijnen welke, tegen betaling, kunnen worden bijbesteld. Maar het blijft niet bij de drankjes hoor. Daar horen namelijk hapjes bij. Je krijgt een gevulde plank met kaas, worst, olijven en nog wat verrassingshapjes.

Het is mogelijk om per 2 personen een keuze te maken voor de high wine óf de high beer.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag. Niet geldig op zaterdag en zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren verplicht telefonisch op 041 160 7056, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Helvoirtse Heide

Tussen de bomen in Helvoirt ligt de Helvoirtse Heide. Een uitvalsbasis voor wandelaars, smulpapen en zondagsgenieters. Want kom hier langs en je neemt gegarandeerd een verse huisgemaakte brownie, een stuk appeltaart of een lekkere pannenkoek. High tea'en kan hier, maar ook nippen van je borreltje met in de hand een bitterbal. Heerlijk om te combineren met een wandeling in het omliggende natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen.