Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Herman Chow Portraits

D.Hudigstraat 51, Almere

1, 2 of 3 zwangersschaps- en/of babyfotoshoots bij Herman Chow Portraits

Kies optie

In een Notendop

De fotoshoots van jou of je baby duren 60 minuten en per sessie ontvang je er een kwalitatief goed afgedrukte foto van 13x18 cm bij.

Over deze deal

 

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 zwangerschaps- OF 1 babyfotoshoot (waarde € 95)
  • € 29,99 voor 1 zwangerschaps- EN 1 babyfotoshoot (waarde € 190)
  • € 39,99 voor 3 zwangerschapsfotoshoots EN 1 babyfotoshoot (waarde € 380)
  1. De zwangerschaps- OF babyfotosessie bestaat uit een fotoshoot van 60 minuten van jou of je baby. Je ontvangt 1x een kwalitatief goed afgedrukte foto van 13x18 cm.
  2. De zwangerschaps- EN babyfotosessies bestaan uit 2 sessies van 60 minuten. Je ontvangt per sessie een kwalitatief goed afgedrukte foto van 13x18 cm.
  3. De 3 zwangerschapsseries en een 1 babyfotosessie duren 60 minuten per sessie. Bij elke shoot ontvangt je een goed afgedrukte foto van 13x18 cm.

Na het maken van jouw reservering ontvang je telefonisch tips voor het beste moment om foto’s te maken (zwangerschap en baby) en welke kleding het mooiste zal staan. Neem accessoires, mutsjes, haarbanden, achtergronden, zwangerschapsjurken en kinderkleding zelf mee naar de shoot. Bestelde foto’s worden professioneel nabewerkt. De babyshoot is voor baby’s ouder dan 3 maanden. Tijdens de babyshoot worden er alleen foto’s gemaakt van de kinderen. Wanneer papa en mama erbij willen zijn, kiezen ze voor een gezinsshoot.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Na het maken van je reservering wordt je telefonisch geïnformeerd/geadviseerd over het verloop van de shoot. Babyshoot is voor baby's ouder dan 3 maanden tot 1 jaar. Tijdens de babyshoot worden er alleen foto’s gemaakt van de kinderen. Je ontvangt 1x een afgedrukte foto van 13x18 cm. De optie voor 3 shoots moeten worden afgenomen door dezelfde persoon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Herman Chow Portraits

Herman Chow is professioneel portret- en modefotograaf. Zijn vak is mensen, kleding en bedrijven van hun beste kant laten zien, hun 'merkwaarden' op de meest aantrekkelijke manier presenteren, hun eigenheid zo maximaal mogelijk vastleggen. Het credo van de van oorsprong Singaporese fotograaf is dat elke vrouw toegang tot een fotograaf zou moeten hebben omdat ze recht heeft op het mooist denkbare portret van zichzelf. Zoals Chow het zelf zecht: "Is er iets mooier dan mijn cliënt zien lachen terwijl ze ziet hoe mooi haar foto's zijn geworden? De blijdschap en emotie die ik in het gezicht van een cliënt zie, maakt alles duidelijk."