sluit
TTD Launch

Restaurant MAAS

Nijverheidstraat 2, Rotterdam

3-gangen high tea vanaf 2 personen met onbeperkt thee bij Restaurant MAAS in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Onder het genot van een warme kop thee en een toren vol lekkers op tafel zie je het Rotterdamse leven op de Maas aan je voorbij varen

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 3-gangen high tea vanaf 2 personen
  • Met originele zoete en hartige gerechtjes
  • En uitzicht op de Maas
  • Uiteraard krijg je onbeperkt thee ingeschonken
  • Je kan kiezen voor de smaken munt, gember, kaneel, sinaasappel, rooibos, groene thee of zwarte thee
  • Verder bestaat de high tea uit:
Image 1

Gang 1:

Wisselend soepje met geredde groente van de Rotterdamse Afrikaandermarkt

Seizoens bitterbal

***

Gang 2, keuze uit:

Gerookte zalmtartaar

Carpaccio van Nederlands rund

Gerecht van de chef

***

Gang 3 (toren met zoete en hartige hapjes):

Peer taartje

Bladerdeegtwister

Soes

Tostada met pulled beef

Boostershotje van gered fruit

Gegrilde donut

Gerechtje van de chef

Deal-Voorwaarden

Verplicht via Bookingtool reserveren op www.groupon.nl/reservations. Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag. Minimaal 4 uur van tevoren reserveren. Let op de mogelijkheden om te reserveren zijn: Vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 en woensdag en donderdag van 16:00 tot 20:00 uur. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Reserveringen voor maximaal 10 personen. Voor grotere groepen contact opnemen met het restaurant. Eventuele dieet- of allergiewensen kunnen 24 uur van tevoren telefonisch doorgegeven worden. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Restaurant MAAS

Rotterdamser wordt het haast niet bij Restaurant MAAS. Aan de kop van Rotterdam Feijenoord met uitzicht op - jawel - de Maas kan je hier van lunch tot borrel terecht. In het sfeervolle restaurant worden wereldse gerechten geserveerd met een Rotterdams tintje. MAAS zet zich actief in tegen voedselverspilling met haar 'no-waste' beleid in de keuken en maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Daarnaast hebben ze na een aantal reizen door Zuid-Amerika wat invloeden meegenomen en verwerkt in het menu, waarbij je kan denken aan taco´s, empanada´s of tostada´s. Wil je eigenlijk van alles wat, schuif dan (op bepaalde dagen) aan bij een high tea of high wine.