Geen nieuwe meldingen

Hoeve Landzicht

Hoeve Landzicht

Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga voor 3 glazen wijn/bier met uitgebreide borrelplank en voor een actieve afsluiter ook voor 18 holes midgetgolf of een steptour van 1 uur.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Net als je favoriete paar schoenen, je moeder met haar anti-age crèmetje en jaren ‘80 band Alphaville blijf ook jij forever young. Trek je stoute schoenen aan voor een high wine of een high beer en kom buiten spelen bij Hoeve Landzicht.

Kies uit 8 opties

  • € 19,99 voor een high wine of high beer voor 2 personen (waarde € 43)
  • € 29,99 voor een high wine of high beer voor 3 personen (waarde € 64,50)
  • € 38,99 voor een high wine of high beer voor 4 personen (waarde € 86)
  • € 57,99 voor een high wine of high beer voor 6 personen (waarde € 129)

  • € 24,99 voor een high wine of high beer voor 2 personen + 18 holes midgetgolf OF een steptour van 1 uur (waarde € 54)
  • € 36,99 voor een high wine of high beer voor 3 personen + 18 holes midgetgolf OF een steptour van 1 uur (waarde € 81)
  • € 48,99 voor een high wine of high beer voor 4 personen + 18 holes midgetgolf OF een steptour van 1 uur (waarde € 108)
  • € 72,99 voor een high wine of high beer voor 6 personen + 18 holes midgetgolf OF een steptour van 1 uur (waarde € 162)

Kom tot rust in een groene omgeving met een high wine of high beer. Je mag 3 wijnen kiezen uit een selectie van de wijnkaart of 3 (speciaal)bieren van alle bieren op de kaart. De drankjes worden vergezeld door een uitgebreide borrelplank. En heb je zin om vóór, tijdens of na het relaxen nog iets actiefs te doen, dan kan je er ook nog voor kiezen om 18 holes te midgetgolfen of in een tour van één uur de buurt te verkennen per step.

Moet je weten

Deal-voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 juli t/m 30 november 2019 op woensdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hoeve Landzicht

Hoeve Landzicht ligt op een rustige, groene locatie halverwege Amsterdam en Utrecht in het dorpje Nieuwer ter Aa, nabij de Loosdrechtse Plassen. Deze landelijke omgeving leent zich uitermate goed voor bijv. familiedagen, waarbij je keuze hebt uit meer dan 20 georganiseerde activiteiten, zoals midgetgolf of boogschieten, om de dag invulling te geven. Terwijl de 'grote mensen' hun spelletje spelen, kunnen de 'kleintjes' zich vermaken in de ruime speelhoek met een springkussen, trampoline en speeltuin. Na een dag vol inspanning zal de maag van de meesten beginnen te knorren en is het verstandig daar gehoor aan te geven. In het bijhorende restaurant kan je terecht voor pannenkoeken, naar believen met een pannenkoekengourmet waarbij je gezellig aan tafel je eigen pannenkoekjes bakt en deze voorziet van zoetig- en/of hartigheid, net waar jij zin in hebt. Waren de activiteiten al uitputtend genoeg? Dan kan je er ook gewoon voor kiezen om bijvoorbeeld een riante pannenkoek met spek te bestellen of je te goed te doen aan een 'rack' spareribs.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.