Geen nieuwe meldingen
Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop

Je zeilt naar het unieke Forteiland Pampus, en komt onderweg langs verschillende interessante bezienswaardigheden.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
W
Winnifred
4 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 3, 2019
In één woord Geweldig!! Ontzettend goede service, vriendelijk personeel aan boord. Een echte aanrader om dit te beleven, zeker met de catering erbij.
J
Johannes
8 beoordelingen2 beoordelingen
september 30, 2019
Great crew, great service. Good luck next season
B
Bertha
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 5, 2019
Was een super dag. Goede catering. Vriendelijk personeel
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

‘Voor pampus liggen’ kan betekenen dat je veel te diep in het spreekwoordelijke glaasje hebt gekeken of dat je zoveel hebt gegeten dat je gezelschap je naar huis moet rollen. Hollands Glorie heeft een actieve en leukere variant als het gaat om voor pampus liggen. Vaar tijdens een dagzeiltocht met een driemastklipper naar forteiland Pampus.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor de dagzeiltocht ‘Zondag onder Zeil’ voor 2 personen (waarde € 50)
  • € 38,99 voor de dagzeiltocht ‘Zondag onder Zeil’ voor 4 personen (waarde € 100)
  • € 76,99 voor de dagzeiltocht ‘Zondag onder Zeil’ voor 8 personen (waarde € 200)

De zeiljassen hangen losjes om de schouders en de zeemanspetten van afgelopen carnaval zijn op gezet; de stemming zit er goed in. Om 10.30 uur stap je aan boord van de lieftallige driemastklipper Sanne Sophia, waar je (met contant geld) drankjes en borrelhapjes kan kopen. Vanuit Muiden wordt er koers gezet naar het IJsselmeer. Onderweg passeer je het Muiderslot, de Koninklijke jacht De Groene Draeck en het gestrande piratenschip Elisabeth Smit. Natuurlijk krijg je uitgebreid informatie over het zeilen en kan je, als je dit wil, meehelpen.

Rond 14.00 uur lig je voor Pampus. Hier ga je van boord en kan je een rondleiding van een gids krijgen. Je betaalt hier aan boord € 10,50 p.p. extra voor. Als je genoeg gezien hebt, wordt de zeiltocht vervolgd en vaar je langs mooie plaatsen zoals IJburg, Durgerdam, Lelystad en Muiderberg. Na een enerverende middag kom je tussen 16.00 uur en 16.30 uur weer aan in Muiden. Op de boot kan je gebruikmaken van een cateringpakket bestaande uit: ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, een lunch (bestaande uit soep, twee belegde broodjes, een (broodje) kroket en een salade) en bittergarnituur later op de middag. Dit pakket kost € 17,50 en moet je minimaal 72 uur van tevoren reserveren.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 22 oktober 2017 op zondag. Bekijk de vaardata op http://shop.hollandsglorie.nl/nl/zondagonderzeil
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief toegangskaart voor Pampus à € 10,50, deze kan aan boord worden gekocht.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via http://shop.hollandsglorie.nl/groupon, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Opstapplaats: Muiden. Vaartijd: 10.30 uur. De tocht gaat alleen door bij minimaal 40 personen. Er kunnen maximaal 120 personen mee per tocht. Exclusief drankjes. Deze mag je ook niet zelf meenemen, maar kan je (met contant geld) aan boord kopen. Wil je gebruikmaken van het cateringpakket, dan moet je deze uiterlijk 72 uur van tevoren reserveren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hollands Glorie

Via Hollands Glorie kan je in kleine of grote groepen verschillende vaartochten maken met een klassiek motorschip of traditioneel zeilschip. Je kan kiezen voor een tocht op o.a. de Antonius, de Phoenix of de Johanna Engelina. Met zoveel schepen zit er vast eentje bij waar je een mooie tocht mee wil maken.

Hollands Glorie

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Sport of buitenactiviteit, Zeilen