Hotel Restaurant Savenije

Wandel- of fietsarrangement incl. lunch bij Hotel Restaurant Savenije in Lonneker (vanaf 2 personen)

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop


Kies zelf hoeveel kilometer je gaat wandelen, of kies voor een fietsroute van 25 km, door het landschap van Twente inclusief lunch.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Uit onderzoek is gebleken dat, naast 60 minuten in de stromende regen staan, een wandeltocht mét lunch de beste manier is om nat-uur te ontdekken. Je dag valt niet in het water bij Hotel Restaurant Savenije.

Kies uit 4 opties

  • € 17,99 voor een wandel- of fietsarrangement incl. lunch voor 2 personen (waarde € 37)
  • € 26,99 voor een wandel- of fietsarrangement incl. lunch voor 3 personen (waarde € 55,50)
  • € 34,99 voor een wandel- of fietsarrangement incl. lunch voor 4 personen (waarde € 74)
  • € 49,99 voor een wandel- of fietsarrangement incl. lunch voor 6 personen (waarde € 111)

Ontdek het natuur- en recreatiegebied Vliegbasis Twenthe met de benenwagen of met de fiets. Op locatie kan je een passende wandel- of fietsroute uitkiezen. Je bent ongeveer 60 tot 90 minuten onderweg. Er is een aantal opties: je begint met koffie en gebak, pakt daarna de benenwagen en sluit af met een lunch óf je begint met de lunch, start daarna je gewenste route en sluit af met koffie en gebak.

Je kan kiezen voor koffie of thee en een stuk appelgebak of limoentaart. De lunch bestaat uit een soep naar keuze, een broodje met carpaccio, huisgerookte zalm of tonijnsalade, eiergerechten zoals de boerenomelet of de naturel omelet of je gaat voor een kip-, runder-, vis- of falafelburger.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Arriveren vanaf 11.00 tot uiterlijk 14.00 uur. Ter plekke fietsen huren is niet mogelijk, dus toer zelf op je gemak per fiets naar Savenije of neem ze zelf mee daar naartoe. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hotel Restaurant Savenije


Gemoedelijker kan haast niet: aan het dorpsplein in dorpje Lonneker, boven Enschede, verzorgen eeuwenoude bomen en de St. Jacobus de Meerdere kerk het uitzicht. Bij Hotel Restaurant Savenije maak je kennis met, zoals ze het zelf zeggen, "de zorg en gastvrijheid van het Twentse platteland." Het hotel is een geliefde locatie voor bruiloften en partijen en in het à la carte-restaurant laat je je verrassen door culinaire seizoengerechten en klassiekers zoals pannenkoeken. Tijdens zonnige dagen kan je plaatsnemen aan de veranda voor een welverdiend kop koffie met gebak, bijvoorbeeld als je net een flinke wandel- of fietstocht door het groenrijke Twentse landschap erop hebt zitten.

Hotel Restaurant Savenije

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.