sluit
TTD Launch
Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 27-3.
Code toepassen
Meer dan 50 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Voel de verwarmde stenen op je lichaam, kom volledig tot rust en loop met meer energie de salon in rotterdam weer uit.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Hotstone massage
  • Naar keuze van 40 of 55 minuten
  • Kom 1 of 2 keer langs
  • Alleen geldig voor vrouwen
  • Bij deze massage-techniek worden verwarmde basalt-stenen op je lichaam geplaatst. In combinatie met het masseren van het lichaam, is deze behandeling ontworpen om ontspanning op het diepste niveau te creëren. Bovendien kan het effect van de warmte een heilzame invloed op je energiebalans hebben

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Alleen geldig voor vrouwen. Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch via WhatsApp reserveren op 0644 003 030. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Extra info: gratis parkeren. BB Face Clinic zit gevestigd in het glazen gebouw op de 2de verdieping, tegenover station Marconiplein. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over BB Face Clinic

Aan het Marconiplein in Rotterdam zit BB Face Clinic gevestigd. Deze allround beautysalon biedt een breed scala aan behandelingen aan. Waaronder laser-ontharing, gezichtsbehandelingen, PMU verwijderen, microneedling, wimperextensions, manicure en pedicure. Bij BB Face Clinic kan je langs komen om je helemaal in de watten te laten leggen. Ze helpen je bij het uitkomen van je wensen op het gebied van schoonheid. Hierbij staan kwaliteit en vakkundigheid centraal. BB Face Clinic zit gevestigd in het glazen gebouw op de 2de verdieping en je parkeert je auto gemakkelijk en gratis voor de deur.