sluit
V-Day

Dice Sculpture

Wevershoekstraat 582A, Rotterdam

Ontspannende hotstone massage van 60 minuten bij salon DiceSculpture in Rotterdam-Zuid

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 3-2.
Code toepassen

In een Notendop

Bij deze massage worden er warme lavastenen op je lichaam gelegd die samen met de massage olie voor een uurtje ultieme ontspanning zorgen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
L
liona
4 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
december 29, 2022
Hele slechte kwaliteit, lag al na 5 dagen er half vanaf aan beide kanten , de rest zat vast geplakt aan m’n huis !
D
Diana
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
december 13, 2022
Slechte kwaliteit van wimpers, valt er zo weer af!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 1, 2022
Ben er erg blij mee🥰

Over deze deal

  • Hotstone massage van 60 minuten
  • De warmte van de lavastenen dringt door in je spieren
  • Om spanningen te verlichten
  • En om nieuwe energie te krijgen

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Verplicht online reserveren op www.dicesculpture.nl/afspraak-maken. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag + beperkte beschikbaarheid op zaterdag. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 24 uur van te voren reserveren. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over DiceSculpture

Bij beauty-instituut DiceSculpture gaat alle aandacht uit naar rondingen en dan met name het 'straktrekken' ervan. Via afslankmassages, lymfedrainage en cupping-therapie. Deze behandelingen zijn erop gericht plaatselijk aan omvang te kunnen verliezen op jouw zone naar keuze - zoals je buik, heupen, bovenbenen en billen - zonder medische ingrepen. Sowieso krijg je in de salon het nodige advies over jouw voedings- en bewegingspatroon en over het aantal behandelingen dat nodig is voor het gewenste resultaat.