Huisvormige sleutelkast met 6 haken

Huisvormige sleutelkast met 6 haken

Kies optie
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze sleutelkast met het opschrift “Lieblingsheim” is ontworpen om je sleutels op een ordelijke manier een vaste plaats te geven.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Groupon biedt deze huisvormige sleutelkast aan, gedistribueerd door Grouplineshop S R L

  • Sleutelkastje met opschrift “Lieblingsheim” (betekenis: Favoriete huis)
  • Materiaal: hout
  • Kleur: wit
  • 6 haken voor de sleutels
  • Transparant ruitvormig handvat voor het openen
  • Afmetingenr: 24 x 6 x 29,5 cm (B x D x H)

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs.Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Jouw groupon wordt namens jou door Groupon ingewisseld bij Grouplineshop S R L, die de bestelling zal uitvoeren. De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij bigupstore.com van 13-09-2021.
Meer info: Met je bestelling bij Groupon bestel je een voucher. Je product wordt geleverd door Grouplineshop S R L. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: infoitalia@bigupstore.com. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren. Retouradres: via tagliamonte 208858 torre annunziata NAPOLIIT..

Deze deal kan niet toegevoegd worden aan je winkelwagen, koop deze direct via "Koop".
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.