sluit
TTD Launch

Parisas Persian Kitchen

5 locaties

Iraanse Kookworkshop bij Parisas Persian Kitchen - leer een viergangendiner maken in 5 steden, o.a. in A'dam en R'dam

Kies optie

In een Notendop

Ontdek in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Rijswijk of Gouda hoe je in korte tijd bijzondere Iraanse gerechten op tafel zet.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Iraanse kookworkshop
  • Voor 1, 2, 4, 6 of 10 personen
  • Maak zelf een viergangendiner om na afloop mee te nemen
  • De workshop is te volgen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Rijswijk, en Gouda
  • De workshop is onder leiding van de uit Iran afkomstige Parisa Nobakht
  • De Iraanse keuken is in een modern jasje gestoken voor mensen die dagelijks niet veel tijd hebben om uitgebreid te koken

Deal-Voorwaarden

Bekijk de beschikbare workshopdata op parisaspersiankitchen.com/workshops en reserveer je plekje via e-mail op contact@parisaspersiankitchen.com, o.v.v de stad en datum, het aantal personen en Groupon. Workshops vinden plaats met ten minste 6 deelnemers. Inclusief welkomstdrankje, de overige drankjes zijn niet inbegrepen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 5 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 5 groupon(s) te koop als cadeau. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Parisas Persian Kitchen

Exotische keukens ontdekken is vaak avontuurlijk. Er komen allerlei nieuwe ingrediënten, kruiden en kooktechnieken aan het licht. Toch kan het lastig zijn om zelfstandig een duik te nemen in een onbekende cultuur. Als je meer wil weten van de Iraanse cuisine bijvoorbeeld, kan je voor een vliegende start langskomen bij Parisas Persian Kitchen. Eigenaresse Parisa Nobakht is afkomstig uit Iran en nu ze in Nederland woont wil ze graag haar cultuur overbrengen aan geïnteresseerden. Met workshops word je een heel spectrum aan Perzische recepten meester, waardoor je deze exotische keuken uit het Midden-Oosten met je mee naar huis kan nemen. Parisa kiest er in haar Perzische Keuken voor om sommige recepten te versimpelen, zodat je ook met weinig tijd een authentiek gerecht op tafel kan zetten. Ben je bepaalde recepten van de workshop vergeten? Geen nood. Parisa heeft onlangs een boek uitgebracht waarin 50 Perzische recepten nog eens gedetailleerd worden uitgelegd.