Geen nieuwe meldingen
Tot 31% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Proef de Indische, Indonesische en Molukse cultuur tijdens dit feestelijke evenement waar eten, koopjes en optredens centraal staan.

Wat je krijgt

 • Tickets voor Pasar Malam Istimewa XL
 • Locatie: Rotterdam Ahoy
 • Data en tijden: 20-22 april (Rotterdam)
  • Rotterdam
   • Zaterdag 20 april: 12.00 – 23.00 uur
   • Zondag 21 april (1e Paasdag): 12.00 – 22.30 uur
   • Maandag 22 april (2e Paasdag): 12.00 – 20.00 uur

Proef de Indische, Indonesische en Molukse cultuur tijdens dit feestelijke evenement waar eten, koopjes en optredens centraal staan. Dit alles omringd door kleurrijke decoratie, kruidige geuren en tropische sferen.

Kies de optie

 • € 6,50 voor een ticket voor Pasar Malam Istimewa XL @ Rottterdam Ahoy (waarde € 9,50)

Het veelzijdige Indonesië is waar het allemaal om draait tijdens dit culturele feest. Je kan er Indisch eten bij verschillende restaurants, er is een Oosterse markt waar je moois kan shoppen en op de twee podia maak je optredens mee.

In Rotterdam is het zaterdag Hari Maluku met o.a Remmen Los, op zondag treden Massada en vele andere artiesten op en op maandag is er onder meer een speciaal optreden van Trespass en Bali Dance Art.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Pasar Malam Istimewa XL op de door jou aangekochte locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Istimewa Events

Istimewa is het Indonesische woord voor bijzonder of speciaal. Doel van dit evenementenbureau is dan ook om je met een mooie herinnering naar huis te laten gaan. Centraal staan de Indonesische, Indische en Molukse cultuur. Bij Istimewa waan je je even in Indonesië waar je je lekker senang kan voelen en waar hun toegewijde team altijd voor je klaar staat.

Istimewa Events

Nachtleven, Theater & show, Tickets & Evenementen, Kunst, theater en show