Geen nieuwe meldingen

Kado-idee voor Moederdag: gepersonaliseerde zilveren namenketting naar keuze van Justyling

Tot 83% korting.
Kies optie

In een Notendop

Laat de namen van je kinderen, ouders of huisdieren graveren in één van de vijf hangers voor een uniek sieraad voor jezelf of als kado.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

De deal

  • € 19,99 voor een gepersonaliseerde zilveren namenketting naar keuze (waarde € 118,26)

Maak je keuze uit de volgende 5 kettingen:

De deal geldt alleen voor zilveren kettingen. Voor een toeslag van € 9,10 bestel je de gouden of roségouden variant.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 januari 2020.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 6,99 per bestelling (online te betalen aan Justyling).
Hoe je groupon te gebruiken: kies een van de volgende vijf kettingen, personaliseer je ketting en vul bij het afrekenen je groupon-code in in het daarvoor bedoelde veld. Keuze uit: https://gr.pn/2CGIjQo, https://gr.pn/2TDUvqF, https://gr.pn/2CIlhIA, https://gr.pn/2CDXfP9 en https://gr.pn/2TDUEud. Alleen geldig voor zilveren kettingen. Voor de genoemde toeslag op de website kan je er ook een gouden of roségouden ketting van maken, direct te betalen aan Justyling.
Levering: de productietijd is zo'n 2-3 weken en de levertijd 7-15 dagen.
Meer info: dde deal geldt alleen voor zilveren kettingen - voor een toeslag € 9,10 bestel je de gouden of roségouden variant. Je product wordt geleverd door Justyling. Voor vragen over je bestelling neem je contact op met Justyling via e-mail op service@justyling.com, o.v.v. Groupon. Bekijk ook onze Algemene Voorwaarden en informatie over retouren.

Over Justyling

Justyling maakt persoonlijke en originele sieraden. Over elk detail wordt zorgvuldig nagedacht en dat resulteert in klassieke en verfijnde producten. Je hebt keuze uit veel verschillende sieraden en modellen, van kettingen tot armbanden en van oorbellen tot ringen. Justyling levert ook internationaal, dus je kan zelfs in het buitenland profiteren van het stijlvolle aanbod.