sluit
Gebruik code SALON25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Kapsalon For Me

Korte mare 30, Leiden

Kappersbehandeling naar keuze bij Kapsalon For Me in het centrum van Leiden

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Bij Kapsalon For Me ben je aan het juiste adres voor een frisse coupe, glanzend en verzorgd haar of een goed model in je baardje.

Over deze deal

  • Kappersbehandeling naar keuze
  • Wassen, knippen en föhnen voor dames en heren
  • Ook voor iedereen die zijn baard graag netjes bijhoudt
  • Huiselijke sfeer
  • Een verwenmomentje voor jezelf
  • Gelegen in het stadshart van Leiden

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Telefonisch reserveren op 0645 604 048 op basis van beschikbaarheid. Neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig in de vakantieperiode van 17 juli t/m 29 augustus 2021. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Kapsalon For Me

Saloneigenaar Abdel vindt dat je moet genieten van je haar. Daarom werkt hij al meer dan 19 jaar met plezier in zijn Kapsalon For Me om samen met jou op zoek te gaan naar het best passende kapsel. Mannen, vrouwen en kinderen zijn hier welkom voor een frisse coupe, wenkbrauwbehandeling of voor het scheren van baarden. De salon voelt huiselijk aan en is gelegen in het bruisende centrum van Leiden. Ideaal dus om de drukte eventjes te ontsnappen en om te genieten van één van de behandelingen.