sluit
TTD Launch

Kapsalon For Me

Korte mare 30, Leiden

Kappersbehandeling naar keuze bij Kapsalon For Me in het centrum van Leiden

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DUO. Eindigt 9-6.
Code toepassen

In een Notendop

Bij Kapsalon For Me ben je aan het juiste adres voor een frisse coupe, glanzend en verzorgd haar of een goed model in je baardje.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Kappersbehandeling naar keuze
  • Wassen, knippen en föhnen voor dames en heren
  • Ook voor iedereen die zijn baard graag netjes bijhoudt
  • Huiselijke sfeer
  • Een verwenmomentje voor jezelf
  • Gelegen in het stadshart van Leiden

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Telefonisch reserveren op 0686179980 of https://kapsaloneforme.wixsite.com/my-site op basis van beschikbaarheid. Neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig in de vakantieperiode van 17 juli t/m 29 augustus 2021 Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Kapsalon For Me

Saloneigenaar Abdel vindt dat je moet genieten van je haar. Daarom werkt hij al meer dan 19 jaar met plezier in zijn Kapsalon For Me om samen met jou op zoek te gaan naar het best passende kapsel. Mannen, vrouwen en kinderen zijn hier welkom voor een frisse coupe, wenkbrauwbehandeling of voor het scheren van baarden. De salon voelt huiselijk aan en is gelegen in het bruisende centrum van Leiden. Ideaal dus om de drukte eventjes te ontsnappen en om te genieten van één van de behandelingen.