sluit
TTD Launch

Kapsalon Bonita

Annie Romeinplein 52, Amsterdam

Braziliaanse keratinebehandeling voor 1 of 2 personen bij Kapsalon Bonita

Kies optie

In een Notendop

Een keratinebehandeling wordt ingezet om gladder, gezonder en glanzender haar te krijgen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 79,99 voor een keratine-behandeling voor 1 persoon (waarde € 220)
  • € 149,99 voor een keratine-behandeling voor 2 personen (waarde € 440)

  • € 99,99 voor een Brazilian Magic Straight-behandeling (waarde € 250)

Braziliaanse keratine-behandeling

Een keratine-behandeling is ontwikkeld om je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij en gezond te maken. Keratine is een eiwit dat je lichaam zelf produceert en zorgt voor elasticiteit in je huid en haar. De proteïnerijke producten met keratine die gebruikt worden tijdens deze voedende behandeling focussen op het herstellen van beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen. De keratine-behandeling zorgt ervoor dat je natuurlijke slag of krul behouden blijft en duurt ongeveer een uur, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Er wordt gebruikgemaakt van Global Keratine en For Hair Keratine-producten waar geen chemicaliën aan toegevoegd zijn.

Brazilian Magic Straight-behandeling

Met deBrazilian Magic Straight-behandeling wordt je haar ook nog eens gesteild bovenop de keratine-behandeling. Hierdoor blijft je haar extra stijl. 

Ben je erg tevreden en wil je het gehele verzorgingspakket voor je haar aanschaffen, dan krijg je 10% korting op een shampoo, conditioner en masker. Om het beste resultaat te bereiken, raadt Kapsalon Bonita aan een keratine-shampoo en -conditioner te gebruiken. Zo blijft het effect van de keratine-behandeling het langst zichtbaar.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0206 005 508, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op: voor haar langer dan 30,5 cm wordt een toeslag van € 25 gerekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Kapsalon Bonita

Kapsalon Bonita zit in Amsterdam aan het Annie Romeinplein. De kapsalon weet raad met alle haartypes en knipt ook zonder problemen het haar van je kinderen. Tot de specialiteiten van de salon behoren o.a. Braziliaanse keratinebehandelingen, relaxen, weaven en permanenten. De salon geeft hierin ook cursussen.