sluit
TTD Launch

Carol G Haarstyling

Veldvliegerweg 74, Zaandam

Keratine-behandeling bij Carol G Haarstyling in Zaandam

Kies optie

In een Notendop

Of je nu binnenkort een belangrijke presentatie of een spannende date hebt, als je haar maar goed zit.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • “Coffee Green” keratine-behandeling
  • Duur behandeling: ongeveer 3 uur
  • Geef je haren een boost
  • Voor haarlengtes tot 30 cm
  • De behandeling is bedoeld om het haar glanzender, zachter en gezonder te maken
  • Er wordt gebruik gemaakt van “Coffee Green”: innovatieve, organische, niet-giftige LCC-aminozuren
  • Deze behandeling is bovendien ontwikkeld om vroegtijdige veroudering van het haar tegen te gaan
  • Het effect van de behandeling blijft gemiddeld 3 tot 5 maanden zichtbaar
  • Zeg nee tegen je bad-hair day

Over de behandeling

Een keratine-behandeling is ontwikkeld om je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij en gezond te maken. Keratine is een eiwit dat je lichaam zelf produceert en zorgt voor elasticiteit in je huid en haar. De proteïnerijke producten met keratine die gebruikt worden tijdens deze voedende behandeling focussen op het herstellen van beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen. De keratine-behandeling zorgt ervoor dat je natuurlijke slag of krul behouden blijft en duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar.

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 06 43459895. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Geldig voor haar tot 30 cm. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over The Green Spot Hair & Beauty

The Green Spot Hair & Beauty by Carol G Haarstyling is een beautysalon die je kan vinden in de Rosmolenbuurt in Zaandam. De salon biedt zo veel meer dan alleen het verfraaien van je haar met o.a. originele coupes en verftechnieken. Eigenaresse en stijlicoon Carol laat je ook graag kennismaken met andere opties op het gebied van beauty, zoals manicures en pedicures met gellak en het liften en verven van je wimpers en wenkbrauwen. Bij The Green Spot Hair & Beauty kan het allemaal, zodat jij met een stralende oogopslag, vers gelakte nagels en een nieuwe coupe door de deur van de salon richting de stad kan paraderen.