Geen nieuwe meldingen

2 locaties

Amsterdam: rondvaart door de grachten, naar keuze met cocktail en rondleiding House of Bols met KINboat

Tot 43% korting.
Kies optie

In een Notendop

Vaar in 60 minuten door het karakteristieke werelderfgoed in de hoofdstad, naar wens met een cocktail in de hand en tour door House of Bols.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
T
Tim
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 6, 2019
Boottochtje was prima, wel veel mensen in het bootje. De randen en vooral de voorkant (door de bar) waren echter aan de hoge kant waardoor we minder van de omgeving zagen dan we wilde

Wat je krijgt

Anders dan een bedevaart is een rondvaart wél voor de meesten weggelegd, kan je het op een ontspannen manier aanpakken en is het extra feestelijk met een cocktail in de hand. De tocht begint met KINboat.

Kies uit 3 opties

  • € 8,99 voor een rondvaart van 60 minuten voor 1 persoon (waarde € 16)
  • € 14,99 voor een rondvaart van 60 minuten + cocktail voor 1 persoon (waarde € 20)
  • € 24,99 voor een rondvaart van 60 minuten + cocktail + rondleiding House of Bols voor 1 persoon (waarde € 32,50)

Je stapt op bij het Anne Frank Huis op de Prinsengracht en de rondvaart in de kleine open boot kan beginnen. Samen met je schipper bepaal je de te nemen route. Hij zal je verhalen vertellen over het rijke verleden van onze hoofdstad, terwijl hij je rondstuurt door de grachten. Hierbij bevaart hij ook de kleinere grachten - die normaal snel over het hoofd worden gezien - om bezienswaardigheden mee te pakken. Na zo’n uur varen ben je, een ervaring rijker, terug bij het startpunt om huiswaarts te keren.

Kies je voor de optie met cocktail? Dan kan je tijdens de rondvaart aan boord nippen aan een cocktail van House of Bols die voor je neus wordt geshaket.

Als je voor de optie met rondleiding door House of Bols kiest dan duurt het feestje nog voort. Want je geniet niet alleen aan boord van een cocktail, maar na de rondvaart volgt een interactieve cocktail- en jenever-tour door House of Bols waarin je het geheim achter de ultieme cocktail ervaart, ruikt en proeft. Uiteraard met een cocktail in de Mirror Bar van House of Bols.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht van tevoren online via https://kinboat.com/tours/small-open-boat-tour-anne-frank-huis/ voor optie 1, via https://kinboat.com/specials/cocktail-cruise-rijksmuseum/ voor optie 2 en via https://kinboat.com/specials/cocktail-cruise-house-of-bols-rijksmuseum/ voor optie 3. Selecteer de gewenste opstaplocatie, datum en tijd en het aantal personen. Kies boek nu en vul 1 voor 1 een groupon-code in in het vakje kortingscode en klik op verzilveren. Het bedrag wordt met de korting verlaagd - herhaal dit tot het totaalbedrag op € 0 staat en kies plaats bestelling. Na het reserveren ontvang je een bevestiging van de gekozen dag en tijd en is/zijn de vouchers geldig.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Voor de opties met cocktail geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Opstaplocatie: Anne Frank Huis, Prinsengracht 267 of Museumbrug. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over KINboat Amsterdam

Met KINboat vaar je op een stijlvolle manier door de grachten van Amsterdam. Ze beschikken over diverse soorten sloepen en daarom zijn er mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. De arrangementen variëren van drankjes tot hele maaltijden aan boord. Bij KINboat staat het personeel altijd open voor speciale wensen, zodat de boottocht voor iedere gelegenheid een waar uitje wordt. Zij leveren graag maatwerk, kwaliteit en service. Om ook de natuur tegemoet te komen, zijn alle boten elektrisch en groen.

KINboat Amsterdam

Sightseeing of tour, Boottocht