sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Laudius

3 jaar toegang tot de online cursus Life coach van Laudius

Kies optie

In een Notendop

Een praktische Nederlandstalige cursus waarin je leert het beste uit jezelf en uit anderen naar boven te krijgen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
A
Anita
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 25, 2022
Prima!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
mei 7, 2022
In het cursusmateriaal staan allerlei fouten. Vooral schrijf- en spelfouten, maar helaas ook inhoudelijke. En dat is dan in de stukken waar ik al kennis van had, over het door mij nog te leren kan ik niet oordelen. De kwaliteit is daarom ondermaats. Maar voor de spotprijs die ik er via Groupon voor betaalde wel ok.
C
Chelsey
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 14, 2022
Leuke opleiding. Daarnaast werkt de leeromgeving simpel. De huiswerkopdrachten worden snel nagekeken.
M
Michelle
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
februari 9, 2022
Een week geleden mijn 1e huiswerk ingestuurd maar nog niets gehoord. Nu kan ik dus al niet verder. Als ik elke week een les met huiswerk gedaan moet hebben, dan mag het wel wat sneller nagekeken worden, want zo duurt het een stuk langer.
A
Anita
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 8, 2022
Prima, alles naar tevredenheid, snel reageren, alles loopt soep
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 39,99 voor Online cursus Life coach zelfstudie (waarde € 99)
  • € 99,99 voor Online cursus Life coach met docent (waarde € 299)
  • € 129,99 voor Online cursus Life coach met docent en open-boek-examen (waarde € 388)

Je krijgt 3 jaar toegang tot deze praktische Nederlandstalige online cursus waarin je door middel van zelfstudie of met een docent leert luisteren en de technieken van gespreksvoering doorgrondt. Wat is de structuur van een gesprek? Hoe kan je met een gesprek iemand helpen? Vaardigheden als Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Rationeel Emotieve Therapie (RET) komen hier aan bod. Ook leer je hoe je een eigen praktijk opzet om vervolgens als zelfstandig Life coach aan de slag te gaan.

Bij elke optie is er de mogelijkheid om het studiemateriaal te downloaden, je kunt hier dus ook offline gebruik van maken.

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Introductie in Life coaching
  • Basis coachingsvaardigheden - technieken voor het voeren van een gesprek, zoals Luisteren, Samenvatten, Doorvragen (LSD), en het geven van feedback
  • Coachingsvaardigheden voor gevorderden - provocatief coachen, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), en Rationeel Emotieve Therapie (RET)
  • Je eigen praktijk starten -ondernemersvaardigheden, beroepsethiek, en een ondernemersplan schrijven
  • Marketing - verkooptechnieken en klanten leren bereiken, bijvoorbeeld door websites, social media en advertenties

De gedetailleerde inhoud van de cursus lees je hier.

Je leert dit alles binnen het comfort van je knusse huiskamer of werkruimte. Bij optie twee is begeleiding door een docent inbegrepen, iemand die verschillende jaren praktijk- of onderwijservaring heeft. Naar hem of haar kan je digitaal of met de post je huiswerk sturen, waarna de docent je oefeningen nakijkt en persoonlijke feedback geeft en bijstuurt. Bij optie drie krijg je een open-boek-examen thuisgestuurd, dat je maakt wanneer jij er klaar voor bent. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en zoveel tijd eraan spenderen als je nodig hebt. Als je slaagt voor het examen krijg je het Officiële Instituuts-Diploma, een document dat aantoont dat je de leerstof beheerst.

Voordelen “Hulp van een docent” + “Open boek examen”

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Wanneer je de leerstof voldoende beheerst, kan je thuis een “open boek examen” afleggen. Deze moderne vorm van examineren wordt door steeds meer opleiders toegepast. Het gaat er immers om wat je weet en kan toepassen, niet om wat je je kan herinneren. Dus: geen reistijd en geen examenstress.

Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Totale flexibiliteit is hier de sleutel. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon binnen 6 maanden na aankoop in, deze is na inwisseling 36 maanden geldig.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: geen (deel)restitutie mogelijk.
Levering: verzilver je groupon online op http://laudius.nl/groupon, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: de cursus is in het Nederlands. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius