sluit
Gebruik code SITEWIDE en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Laudius

Online cursus "Basiskennis Psychologie" van Laudius

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promo Code SITEWIDE. Ends 3-10.
Code toepassen

In een Notendop

Deze Nederlandstalige cursus leert je op welke manier je gebruik maakt van psychologische principes en gedragingen en gewoontes van mensen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Marjan
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 31, 2021
Prima
M
MI
41 beoordelingen23 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 25, 2021
Prima, fijne manier van thuis-scholing. Geen druk en je kunt het helemaal in je (ruime) eigen tijd doen. Als je belt met een probleem word je erg vriendelijk te woord gestaan. Heb mijn tweede cursus al weer besteld!
A
Anita
3 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 25, 2022
Prima!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
mei 7, 2022
In het cursusmateriaal staan allerlei fouten. Vooral schrijf- en spelfouten, maar helaas ook inhoudelijke. En dat is dan in de stukken waar ik al kennis van had, over het door mij nog te leren kan ik niet oordelen. De kwaliteit is daarom ondermaats. Maar voor de spotprijs die ik er via Groupon voor betaalde wel ok.
C
Chelsey
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 14, 2022
Leuke opleiding. Daarnaast werkt de leeromgeving simpel. De huiswerkopdrachten worden snel nagekeken.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een online cursus “Basiskennis Psychologie” - zelfstudie (waarde € 79)
  • € 49,99 voor een online cursus “Basiskennis Psychologie” - met hulpdocent (waarde € 149)
  • € 59,99 voor een online cursus “Basiskennis Psychologie” - met hulpdocent en examen (waarde € 218,90)

Wat beweegt een mens? Hoe wordt psychologie gebruikt in de reclame-industrie, door kranten en magazines, maar ook door managers, coaches of onderwijzers? Je krijgt tot 3 jaar toegang tot deze Nederlandstalige online cursus Basiskennis Psychologie waarin je door middel van zelfstudie of met een docent leert hoe mensen zich gedragen en gewoontes eigen maken. Na deze cursus heb je een basisinzicht in de toepassingen van psychologie in het dagelijks leven.

De cursus “Basiskennis Psychologie” bestaat uit een aantal onderdelen:

Inleiding psychologie
Zet je eerste schreden op het vakgebied. Wat is psychologie eigenlijk, wat doet het en wat kan je ermee?

Geschiedenis van de psychologie
Duik in de geschiedenis van dit vakgebied en leert hoe deze wetenschap is ontstaan.

Algemene psychologie
Leer meer over observeren, het geheugen, denken, leren, motivatie en emotie.

Ontwikkelingspsychologie
Bestudeer diverse ontwikkelingsfasen die mensen doormaken en verdiept je in onderwerpen als ontwikkelingsmodellen, erfelijkheid, milieu en levensfases.

Persoonlijkheidspsychologie
Leer meer over de psychologie van persoonlijkheden: wat maakt dat iedereen een eigen persoonlijkheid heeft, en hoe ontwikkelt deze zich tijdens het leven?

Sociale psychologie
Leer meer over de theorieën en experimenten binnen de sociale psychologie, en verdiep je in zaken als communicatie en groepsprocessen.

Pedagogische psychologie
Bestudeer de mogelijkheden, theorieën en toegepaste technieken van pedagogiek in de psychologie.

Klinische psychologie
Ontdek wat de symptomen zijn veel voorkomende psychische stoornissen, hoe je ze kan herkennen en bekijk verschillende vormen van psychotherapie.

Je leert dit alles binnen het comfort van je knusse huiskamer of werkruimte.

Voordelen “Hulp van een docent” + openboekexamen

Jouw persoonlijke Laudius-docent kijkt je huiswerk na, beantwoordt al je vragen en motiveert je. En je mag tot maar liefst 3 jaar na ontvangst van je cursus huiswerk insturen (online via de digitale leeromgeving van Laudius) en hem of haar vakinhoudelijke vragen stellen. Met een gekwalificeerde Laudius-docent sta je er dus nooit alleen voor.

Je geeft zelf aan wanneer je de leerstof beheerst en dus klaar bent voor het open-boek-examen. Dan krijg je dit open-boek-examen thuisgestuurd. Je mag al je lesmateriaal gebruiken en je hebt na ontvangst van het examen 10 dagen de tijd om het te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 januari 2023.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 31 januari 2023 je cursus. Bestellen doe je op www.laudius.nl/groupon met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 36 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Geen restitutie mogelijk na het inwisselen van de groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Laudius

Laudius bewijst dat studeren niet duur en saai hoeft te zijn. Het bedrijf biedt zo’n 300 uiteenlopende cursussen aan, die je flexibel en vanuit het comfort van je eigen huis kan volgen. Je wordt begeleid door professionele vakdocenten. Al meer dan 40 jaar deelt Laudius kennis en ervaring met studeren door heel Nederland. De cursussen kunnen een verrijking zijn voor je vrije tijd of juist goed aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends en je cv of carrière een boost geven.